Superliga Romaniei CFR – Universitatea Craiova (1-2). Victorie dramatică pentru olteni, în drumul spre podiumul Superligii

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Universitatea Craiova
Facebook Universitatea Craiova

Echipa Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă sâmbătă seara, în deplasare, în fața grupării CFR Cluj, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului Superligii.



Oltenii au reușit astfel să se claseze pe locul secund în clasament, consolidându-și poziția în lupta pentru titlu.

La Cluj, gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar au fost craiovenii cei care au deschis scorul, prin Baiaram, în minutul 38. Universitatea Craiova și-a mărit avantajul la începutul reprizei secunde, când Alexandru Mitriță a înscris un gol frumos, din careu. Matei Ilie a readus în joc gazdele cu un gol înscris în minutul 66, dar tot el a fost eliminat cu cartonaș roșu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic în minutul 87.

Cu un om în minus, CFR Cluj nu a mai putut egala, iar Universitatea Craiova s-a impus în cele din urmă cu 2-1.

În clasamentul play-off-ului, Universitatea Craiova a urcat pe locul secund, acumulând 28 de puncte, în timp ce CFR Cluj a rămas pe poziția a patra, cu 27 de puncte.

Echipa de start a CFR Cluj a fost alcătuită din: R. Sava - Mogoş, Boben, M. Ilie, Abeid - Muhar, K. Keita (El Kaddouri 75), Tachtsidis (Avounou 59) – Deac (C. Manea 89), Bîrligea (P. Michael 59), Otele, sub conducerea antrenorului Adrian Mutu.

Universitatea Craiova a început meciul cu următorul unsprezece: L. Popescu - Căpăţînă, Maldonado, Badelj, Bancu - Al. Creţu, Mateiu, Mekvabishvili (Houri 70) - Baiaram, A. Ivan (Zajkov 75), Mitriţă (Markovic 82), avându-l pe Ivaylo Petev ca antrenor.

Arbitrajul partidei a fost asigurat de Andrei Florin Chivulete, Mihai Marius Marica și Andrei Constantinescu, cu Florin Andrei și Alexandru Vodă în rolurile de arbitri VAR.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?