Echipa nationala Chivu anunţă unde vrea să antreneze, după plecarea de la Inter. "Nu vreau mediocritate"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cristi Chivu a explicat ce urmează pentru el, după anunţul că nu va mai continua la Inter Primavera. 



Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale, a anunţat că nu va mai continua pe banca celor de la Inter Primavera, după 6 ani în care a antrenat la grupele de juniori ale echipei cu care a câştigat Liga Campionilor în 2010. 

"Eu nu mi-am făcut niciun plan, mă uit doar la un viitor foarte apropiat. Mă preocupă astăzi şi mâine, mai departe nu reuşesc să văd, pentru că am învăţat să fac asta de-a lungul timpului. De trecut nici atât, trecutul nu mai contează. Este mentalitatea pe care am avut-o de mic. Mereu am spus că nu pot să schimb lucrurile pe care le-am făcut, important e ce fac azi ca să îmi influenţeze ziua de mâine. Nu m-am gândit ce voi face, absolut deloc. Sunt concentrat pe ce am de făcut!", a declarat Cristian Chivu. 

"Nu vreau mediocritate"

Cristi Chivu nu vrea, însă, o echipă care se zbate în zona retrogradării. 

"Îmi doresc un proiect în care eu să fiu pionul principal. Îmi doresc responsabilitate. Pe termen lung, chiar dacă în fotbal e imposibil. Îmi doresc un club care să aibă ambiţie să reuşească, nu îmi doresc mediocritate, nu vreau doar să supravieţuim, să nu retrogradăm. Vreau responsabilitate, pentru că asta am făcut eu dintotdeauna. E lucrul pe care mi-l doresc cel mai mult. Presiunea face parte din joc, presiunea o gestionezi cum ştii mai bine, prin muncă, prin timpul pe care îl dedici lucrurilor pe care le faci, prin empatia pe care o ai cu oamenii cu care lucrezi. Despre asta e vorba", a mai declarat Chivu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?