Fotbal international Cinci fotbalişti ai lui Beşiktaş, excluşi din lot pentru "lipsă de performanţă"

Data publicării:
Fotografie de la Tom Fisk, Pexels
Fotografie de la Tom Fisk, Pexels

Beşiktaş a exclus mai mulţi fotbalişti din lot. Căpitanul echipei de fotbal a Camerunului, Vincent Aboubakar, şi fostul jucător al echipei Olympique Marseille, Eric Bailly, se numără printre cei cinci jucători străini excluşi din lotul echipei Beşiktaş Istanbul din cauza lipsei de performanţe, a anunţat, luni, clubul turc, citat de AFP.

"Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal şi Jean Onana au fost excluşi din echipă din cauza slabelor performanţe şi a incompatibilităţilor din cadrul echipei", a indicat clubul, locul 5 în Superliga Turciei.

Noul preşedinte al clubului, Hasan Arat, a declarat, luni, că este pregătit să renunţe la anumiţi jucători în mercato de iarnă dacă i se prezintă "bune oportunităţi".

"Prioritatea noastră numărul 1 este să construim cea mai bună echipă. Vom acoperi găurile din efectivul nostru în pauza de iarnă", a indicat fostul baschetbalist devenit om de afaceri, care a preluat conducerea lui Beşiktaş săptămâna trecută.

După 15 etape de campionat, "vulturii negri" sunt la 14 puncte de celelalte două mari echipe din Istanbul, Fenerbahce şi Galatasaray, care ocupă vârful clasamentului.

Printre obiectivele sale, preşedintele lui Beşiktaş speră să încheie un acord cu Paris Saint-Germain pentru a favoriza venirea la Istanbul a unor tineri jucători proveniţi de la centrul de formare al clubului francez, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel