Echipa nationala Cine este liderul echipei naționale. Ilie Dumitrescu a analizat partida România - Bulgaria

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist al „Generației de Aur” a făcut analiza primului meci de pregătire a formației lui Edi Iordănescu, încheiat cu o remiză albă, marți seara.



Fostul reprezentant al „Generației de Aur” a analizat evoluția „tricolorilor” din meciul de pregătire de marți seară. Selecționata României a remizat cu echipa națională a Bulgariei, scor 0-0, într-un meci amical jucat pe Stadionul „Steaua” din București, ca un penultim test al tricolorilor înaintea Campionatului European din Germania (14 iunie - 14 iulie).

Ilie Dumitrescu: „Man și-a asumat”

„Mi-a plăcut mult flancul drept, Rațiu și Man. De asemenea, asocierea foarte bună dintre Drăguș și Răzvan Marin, care l-a găsit foarte bine cu două pase filtrante.”, a spus Ilie Dumitrescu.

Totuși, chiar dacă a ratat lovitura de la 11 metri obținută de căpitanul formației, Nicolae Stanciu, Dennis Man este considerat de către fostul fotbalist român ca fiind liderul echipei naționale. Pe de altă parte, Dumitrescu a caracterizat execuția tânărului de 25 de ani ca fiind lipsită de putere.

Am început bine repriza a doua, când Stanciu a obținut penalty. Man și-a asumat, este liderul echipei, unul dintre cei mai importanți jucători. A ghicit colțul portarul, dar nu a fost nici puternic executat penalty-ul”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro

 
„Eu încerc de fiecare dată să-mi ajut echipa cât de mult pot”

Dennis Man a afirmat că încearcă să își ajute echipa pe cât de mult posibil: „Lucrurile stau foarte bine, suntem nerăbdători să ajungem în Germania. Va începe o perioadă frumoasă și cred că orice jucător își dorește să evolueze la un Campionat European. Nu vom avea decât de câștigat din acest European.

Eu încerc de fiecare dată când ajung la națională să-mi ajut echipa cât de mult pot. Și la European voi încerca să fac același lucru, să trag cât de mult pot și să îmi ajut echipa”, a spus Man, citat de Agerpres. 

Totuși, el a recunoscut că data viitoare când echipa națională a României va avea ocazia de a înscrie din penalty, execuția îi va aparține unui alt coleg: „Inițial, trebuia să execute Răzvan, m-a lăsat pe mine, ce pot să spun, îmi pare rău, data viitoare va executa el, cu siguranță.

S-a simțit bine din teren, am încercat să dăm totul să câștigăm acest meci. Nu am reușit din păcate, dar cred că ne-a prins bine acest meci și cu siguranță următorul va fi și mai bine.

Eu nu simt o presiune, fac aceleași lucruri zi de zi pe care l-am făcut și până acum. Nu este vorba de presiune, e vorba doar de muncă și de concentrare pe ceea ce am de făcut.”, a mai declarat Dennis Man, după meci.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?