Handbal Cine este noul antrenor al formației Dinamo, după despărțirea de Xavi Pascual

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de handbal CS Dinamo se desparte de antrenorul Xavi Pascual, noul tehnician al „dulăilor” fiind tot un spaniol.



După trei sezoane petrecute la formația alb-roșie, antrenorul Xavi Pascual semnează cu echipa maghiară Veszprem, una dintre cele mai importante formații Europa care nu a câștigat niciodată Liga Campionilor.

Pascual „are câțiva copii de suflet pe care i-a crescut la Barcelona” la Veszprem

Președintele celor de la CS Dinamo a confirmat plecarea lui Xavi Pascual la formația Veszprem, singurul impediment din acest moment fiind plata clauzei de reziliere.

„Este adevărat că Xavi Pascual va pleca de la Dinamo. Veszprem i-a făcut o ofertă uriașă, iar în acest moment singurele discuții rămase sunt legate de clauza de reziliere. Ei ne-au propus ceva, dar noi vrem să o achite integral. 

Nu cred că va fi niciun fel de problemă. Nu avem cum să îl ținem și moral nu ar fi corect. Ne-a transmis că a primit o ofertă uriașă de la Veszprem, bani pentru transferuri de top, are acolo și câțiva copii de suflet pe care i-a crescut la Barcelona.”, a spus Ionuț Popa.

David Davis, noul antrenor al CS Dinamo

După ce dinamoviștii au câștigat toate trofeele de pe plan intern în acest sezon și s-au calificat în Final Four-ul din EHF European League pentru prima dată în istorie, drumul lui Xavier Pascual se încheie la Dinamo.

Potrivit președintelui de club, un alt antrenor spaniol, David Davis, îl va înlocui pe tehnicianul spaniol. Acesta a antrenat echipa de handbal Al Ahly: „În locul lui Xavi Pascual va veni David Davis, un antrenor de mare experiență. Vreau să îi mulțumim lui Xavi Pascual, a creat aici o mașină de handbal și a adus niște jucători extraordinari, ne-a dus și în Final Four.

Eu sunt convins că va reuși să câștige Liga Campionilor și la Veszprem, având în vedere proiectul care se construiește acolo și câți bani sunt gata să investească. Evident, la noi proiectul continuă și vom aduce un antrenor de top în locul lui Pascual”, a mai spus Ionuț Popa, pentru Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?