Superliga Romaniei Cine este noul antrenor de portari al clubului giuleștean. Anunțul făcut de Rapid București

Data publicării:
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Clubul Rapid București trece prin multiple schimbări după finalul actualului sezon, funcția de antrenor de portar nefiind exclusă din procesul de restructurare al echipei.



Dumitru Hotoboc, noul antrenor de portari

Dumitru Hotoboc a semnat un contract cu FC Rapid, urmând să ocupe funcția de antrenor de portari al echipei.

În vârstă de 45 de ani, Dumitru i-a pregătit în sezonul trecut pe goalkeeperii lui FC Voluntari, după ce a mai antrenat la FC Argeș (2017-2019), Chindia Târgoviște (2019-2023) și Universitatea Cluj (2023).

„Sunt foarte bucuros să mă aflu aici, în această postură. Toate gândurile mele se îndreaptă spre ceea ce avem de făcut în următoarea perioadă. Dorința mea este aceea de a ne îndeplini obiectivele impuse de club. Toată lumea le știe, nu trebuie să le mai amintesc eu. Este foarte important să avem dorință, implicare, să muncim foarte mult și cred că dacă facem toate aceste lucruri, obiectivul va fi realizabil. 

În primul rând, din punct de vedere profesional, pentru mine este un pas foarte important pentru carieră. Cu Marian Aioani am mai lucrat la Chindia și sunt foarte nerăbdător să îi cunosc și pe ceilalți băieți.  

Pentru mine este ceva nou să lucrez cu un antrenor de talia lui Neil Lennon, un antrenor cu asemenea experiență și palmares. Sper să colaborăm bine. Important este ca Rapidul să ajungă acolo unde își propune. 

Îmi doresc foarte tare ca, în primul rând, jucătorii să fie sănătoși. Jucătorii noștri au valoare, au calitate și cu ajutorul suporterilor avem toate ingredientele pentru a face performanță. Cu toții ne dorim să realizăm obiectivele, un lucru normal pentru o echipă de talia Rapidului”, a declarat Dumitru Hotoboc pentru fcrapid.ro.

„Îi mulțumim lui Mihai Toader pentru contribuția sa adusă Rapidului în ultimul sezon și îi urăm mult succes în continuare!”, a fost mesajul clubului de fotbal.

Rapid București are staff străin

Staff-ul clubului de fotbal Rapid București mai are un nou membru străin, Kyriakos Televantos fiind noul analist video. Acesta a câștigat titlul de campion în Cipru (2021), dar și Cupa Ciprului, în ultimele două sezoane.

Kyriakos a fost analist video la academia lui Manchester City (U9 – U23), dar și la formația feminină a „cetățenilor”, alături de care a câștigat campionatul Angliei (2017).

El acesta a câștigat Cupei Ciprului, cu Omonia Nicosia (2022, 2023), a participat în grupele Europa League (2022). De asemenea, Kyriakos Televantos a participat în grupele Conference League (2021) și a câștigat titlul de campion al Ciprului (2021).

Noul analist video a câștigat Supercupa Ciprului (2021) și titlul de campion cu echipa feminină a lui Manchester City (2017). El are diplome în Licența UEFA A Master of Sport and Exercise (Manchester Metropolitan University).

Kyriakos este cel de-al patrulea străin din staff-ul Rapidului, alături de Neil Lennon (antrenor principal), Iain Brunskill (antrenor secund) și Andy Liddell (preparator fizic).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?