Superliga Romaniei Cine va arbitra meciul dintre FCSB şi Rapid, din playoff. Cristi Balaj a spus că "Istvan Kovacs merita"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Istvan Kovacs a fost ţinta criticilor în Spania după meciul de marţi, din sferturile Ligii Campionilor, dintre Barcelona şi PSG, câştigat de francezi cu 4-1. La o zi după meci, s-a vorbit despre posibilitatea ca arbitrul să fie delegat la FCSB - Rapid, derby-ul etapei a 5-a din playoff, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 



Istvan Kovacs l-a eliminat pe Ronald Araujo în prima repriză a meciului cu PSG, iar în partea secundă l-a trimis în tribune şi pe antrenorul Xavi Hernandez, motiv pentru care şi-a atras extrem de multe critici în presa internaţională. 

Deşi iniţial apăruse informaţia că el va fi delegat la meciul dintre FCSB şi Rapid, acesta va fi arbitrat, totuşi, de Marcel Bîrsan, în timp ce Istvan Kovacs va arbitra meciul dintre Poli Iaşi şi FC Voluntari, din playout. La FCSB - Rapid va fi Radu Petrescu în camera VAR. 

"Merita, de ce nu? Nu ştiam că a fost delegat la alt meci, mă aşteptam să fie la FCSB - Rapid, mai ales că a avut o prestaţie excelentă în Liga Campionilor. Ştiţi cum au gândit cei de la comisii? Şi are sens. FCSB nu mai are cum să piardă câştigarea campionatului. Şi atunci acest meci nu are o miză. Pe când la lupta pentru retrogradare e altceva. La fel şi la echipele care luptă pentru cupele europene. Mi se întâmpla şi mie aşa. Când erau echipe care se considerau nedreptăţite de deciziile arbitrilor, în etapa următoare Comisia delega arbitri importanţi pentru a dezamorsa. Nu pentru a ajuta echipele, ci pentru a nu mai pune gaz pe foc. Şansele cele mai mari ca să existe mai puţine greşeli într-un meci e să delegi arbitri valoroşi", a declarat Cristi Balaj, fost arbitru FIFA. 

FCSB - Rapid se joacă cu casa închisă

Roş-albaştrii au vândut peste 40.000 de bilete la meciul de sâmbătă, cu Rapid, iar partida se va disputa cu casa închisă. De altfel, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a şi făcut o glumă pe pagina sa de socializare în acest sens. 

"Îmi schimb numele de pe FB ca să scap de cei care cer bilete azi. Telefonul l-am pierdut, îl găsesc duminică dimineață", a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

Peluza Nord Steaua a anunțat că până în data de 18 aprilie, s-au vândut nu mai puțin de 43.000 de bilete, pentru meciul dintre FCSB și Rapid București.

„E vremea revanșei!

Sâmbăta, un stadion întreg trebuie sa vibreze în roșu și albastru!

Stadionul nu e teatru, cel puțin nu la Steaua, așa că plecăm răgușiți de la stadion!
O singură voce pentru Steaua București!

Fularele, eșarfele și steagurile sa nu lipsească!

Împreună facem spectacol!

Ps:Toate biletele pentru acest meci s-au vândut aproximativ 43.000 de bilete!

Steaua suntem noi!”, a fost mesajul postării de pe Facebook a Peluzei Nord Steaua.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel