Fotbal Ciprian Marica a dezvăluit ce va face Budescu în următoarea perioadă: „Va reveni!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist a oferit declarații privind viitorul jucătorului de 35 de ani, care părăsește Farul Constanța, dar rămâne în relații bune cu antrenorul Gică Hagi.



Marica, informații despre situația lui Constantin Budescu 

Acționarul constănțenilor a oferit câteva declarații despre plecarea lui Constantin Budescu de Farul. Fotbalistul român ar fi părăsit formația lui Hagi pentru a merge la Ploiești, unde are o serie de probleme personale de rezolvat. 

„Budescu a avut o cădere de formă... avea nevoie de puțină pauză. Probabil că va mai apărea și îl vom mai vedea. Este un jucător în care Hagi crede. Pe partea tehnică el știe mai bine. Gică mi-a spus că are o perioadă mai slabă, dar va reveni. Nu știu când...Când a venit, ne-a ajutat foarte mult. A dat goluri și pase de gol, după care a scăzut puțin. Îl vom revedea cu siguranță. Gică a spus că va reveni”, a spus Ciprian Marica, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Fotbalistul nu s-a mai regăsit în lotul echipei în ultimele două meciuri. În plus, jucătorul celor de la Farul a prins doar opt minute în ultimele cinci etape. Budescu a reușit să marcheze opt goluri și să ofere nouă pase decisive, în cele 29 de meciuri. În cariera sa de fotbalist, Budescu a mai evoluat la echipele Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB, Al-Shabab, Damac și FC Voluntari.

Acesta a îmbrăcat, de asemenea, tricoul naționalei de 14 ori, reușind să înscrie cinci goluri.

Hagi, mulțumit de prestația jucătorilor constănțeni în meciul cu CFR Cluj

Partida de pe teren propriu a constănțenilor, de vineri seară, s-a încheiat cu scorul de 5-1, după o paradă spectaculoasă a elevilor lui Gică Hagi, în fața celor de la CFR Cluj.

Hagi a recunoscut că i-a plăcut nivelul arătat de jucătorii săi, spunând că partida dintre Farul și CFR a fost una perfectă:

„Au făcut un meci foarte bun...un meci perfect! Ce le-am zis, așa s-a întâmplat. Sper să mă asculte de acum și au făcut un meci perfect. I-am dominat total și am arătat că știm să jucăm fotbal. Au făcut presiune în jumătatea adversă. Nu mai știam pe cine să bag. Am vrut să îi bag pe mulți!

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel