Superliga Romaniei Claudiu Tudor, anunţ pentru fanii Petrolului despre investitorii turci. "Nu va fi un caz Cortacero". Situaţie incertă cu Marian Copilu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Petrolul Ploieşti intră într-o nouă eră, după ce 30% din club a fost achiziţionat de investitori din Turcia. Mehmet Topal va fi noul antrenor al echipei. 



Claudiu Tudor, preşedintele clubului, a transmis fanilor că investitorii din Turcia nu vor proceda la Petrolul precum Pablo Cortacero la Dinamo, dar a dat de înţeles şi că Marian Copilu ar putea pleca de la club. 

"Despre Marian Copilu voi putea spune mai multe zilele următoare. Noii investitori vor aduce un preşedinte şi doi vicepreşedinţi. Cu Mehmet Topal totul e în regulă, mai sunt ceva probleme la unul dintre secunzii lui.

Nu va fi un nou caz Cortacero în România, contractul e făcut foarte bine. Contractul e semnat de două luni. Am aşteptat să se termine sezonul, după care să facem totul public. Sperăm ca totul să decurgă normal, iar cei doi oameni puternici de lângă Mehmet Topal să se alăture clubului, pentru că sunt oameni foarte puternici financiar. E o firmă serioasă, potentă. Sunt asociaţi cu Sivaspor, cu mai multe echipe. 

Pe noi ne interesează să îşi respecte partea financiară, cam atât. Ce fac dânşii acolo, cu ce se ocupă, e treaba lor. Trebuie să îşi respecte contractul şi să vină oamenii potenţi financiar lângă echipă. Partea financiară se apropie de 2 milioane de euro, în tranşe, împărţite semestrial. (n.r. cât va fi bugetul clubului?) E foarte important ce se întâmplă duminică la alegeri. Ne-a fost aprobat de CJ Prahova un proiect de 300.000 euro. Acum aşteptăm să vină şi ei şi să vedem şi cu ceilalţi doi oameni de afaceri, cu ce ar putea veni lângă echipă. Nu putem da detalii financiare, sume, sunt confidenţiale. Mehmet Topal îşi doreşte Conference League. Vom vedea, să fim echilibraţi. Să vedem ce putem aduce, ca jucători, ce putem transfera, iar obiectivul îl vom stabili pe parcurs. Trebuie un minim de 5 milioane de euro ca să fii în Liga 1, cu tot cu banii de drepturi TV", a declarat Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului, la Fotbal Club. 

Mehmet Topal, anunţat drept noul antrenor al echipei 

"Jucător de legendă al fotbalului turc, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul Centenar!

Bun venit, Mehmet Topal!”, a fost mesajul postat de clubul de fotbal, pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?