Superliga Romaniei Clubul Aristocratic Rapid reacţionează după declaraţiile lui Dorinel Munteanu. "Dacă va fi sancţionat, domnul Munteanu ar înţelege ceva din asta?"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a avut un derapaj după meciul pierdut de echipa sa, Oţelul Galaţi, în Giuleşti, scor 2-1, cu Rapidul, şi a spus despre fanii Rapidului că "erau unii mai bronzaţi". Clubul aristocratic Rapid a reacţionat după declaraţiile antrenorului. "Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere, au fost 2-3 greșeli personale ale băieților mei și Rapid a marcat. Aceste două ocazii au făcut diferența.

Repriza a doua am arătat mai multă calitate, dar nu am reușit să fim consecvenți. Cine a spus de teamă? Înseamnă că Relu Stoian... nu cred că a fost vorba de teamă.

E cel mai frumos să joci în fața unui stadion plin. Cine știe... play-off-ul s-a depărtat tot mai mult. Ce să facă Stoian? Ce putea să facă la acel gol? Nici la primul, nici la al doilea.

Repriza a doua am avut... ne trebuia mai multă inspirație. Astăzi, unii jucători m-au dezamăgit total. E clar că rezultatul e negativ, vedem ce mai putem scoate din aceste ultime șase meciuri.

Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni.

Nu toți, câțiva au fost mai bronzați puțin. Încă o dată, ce poți să întrebi când jucătorii au dezamăgit total?”, a spus Dorinel Munteanu la final. 

Clubul Aristocratic Rapid a reacţionat. "Dacă va fi sancţionat, ar înţelege ceva din asta?"

"Ce să-i spunem noi acum domnului Dorinel Munteanu? Să-i fie rușine? Nu. Că n-are. Să fie sancționat? Un asemenea derapaj ar avea consecințe grave orice campionat dintr-o țară civilizată. Ar însemna chiar finalul carierei.

Problema este: dacă va fi sancționat, așa cum ar fi normal, domnul Dorinel Munteanu ar înțelege ceva din asta? Păcat de cariera dumnealui de fotbalist, păcat de anii pe care i-a petrecut (degeaba) în Occident. Un asemenea personaj nu-ți poate provoca altceva decât silă. O imensă silă...", se arată pe pagina de Facebook a Clubului Aristocratic Rapid. 

Şi sociologul Gelu Duminică l-a taxat pe antrenorul gălăţenilor. 

"O mizerie cu iz rasist spusă de un antrenor (a câta, oare) care nu vede nimic aiurea în astfel de exprimări care nu fac cinste nimănui. Mai ales echipei mele de suflet! Mi-e rușine de rușinea ta, Dorinel Munteanu! Cu o astfel de declarație, într-un campionat mare, zburai din post în secunda doi!", a scris Duminică pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel