Superliga Romaniei Clubul de fotbal Rapid și-a anunțat noul ofițer de presă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul ofițer de presă, Lucian Ionescu, va îndeplini altă funcție în cadrul clubului de fotbal din Giulești.Andreea Cioboată, noul ofițer de presă din Giulești

Clubul FC Rapid va avea un nou ofițer de presă, în persoana Andreei Cioboată. În vârstă de 32 de ani, Andreea este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A lucrat în jurnalism sportiv, marketing sportiv, social media și timp de cinci ani a avut propria agenție de marketing online.

În tot acest timp, a dezvoltat proiectul personal numit „Ruj pe Bară”, în care scoate în evidență componenta socială a fotbalului și a pasiunii pentru Rapid. Anul trecut a început un nou proiect, bazat pe incluziunea femeilor în peisajul stadioanelor, numit „Brigada Rapidistelor”.

„Să lucrez pentru Rapid a fost un vis de când am venit prima oară pe Giulești”

„Sunt o rapidistă fericită. Să lucrez pentru Rapid a fost un vis de când am venit prima oară pe Giulești. Sunt entuziasmată că pot aplica toată experiența acumulată până acum tocmai în cadrul clubului pe care îl iubesc. Voi trata Rapidul cu respect, cu grijă și cu profesionalism, așa cum am făcut întotdeauna”, a declarat Andreea pentru fcrapid.ro.

Pe lângă relația cu presa, Andreea Cioboată va face parte și din echipa de comunicare.

„Andreea reprezintă un transfer important pentru echipa media a Rapidului, și ne bucurăm că va fi alături de noi. Este o rapidistă adevărată, cu multă experiență pe partea de comunicare și ne va ajuta să avem o imagine și mai bună a Rapidului, prin diversele campanii pe care le-am pregătit pentru viitorul apropiat”, a spus Alex Paraschiv, managerul departamentului de media.

Lucian Ionescu, fostul ofițer de presă al clubului, va fi Brand Manager la Rapid Old Boys, unde se va ocupa de sectorul destinat foștilor jucători, dar și al istoriei Rapidulului, urmând a fi „liantul” între club și legende.

„În 2019, atunci când Rapid a promovat în Liga 3, am fost chemat să mă întorc acasă, între ai mei. Timp de 5 ani, cu vremuri bune, cu vremuri mai puțin bune, din postura de ofițer de presă am încercat să pun și eu umărul la creșterea Rapidului. Acum a sosit momentul unor alte provocări, într-o zonă definitorie pentru mine. O zonă a legendelor, a istoriei, a tot ce poate uni trecutul cu prezentul și viitorul la Rapid”, a declarat Lucian Ionescu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel