Superliga Romaniei CNCD s-a autosesizat după declaraţiile lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oţelului riscă o amendă de până la 100.000 lei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu riscă o amendă de până la 100.000 lei pentru declaraţiile făcute la finalul meciului pierdut de Oţelul Galaţi în Giuleşti, scor 2-1, cu Rapid Bucureşti. "Colegiul director al CNCD a hotărât să se autosesizeze în cazul Dorinel Munteanu. Va fi demarată procedura de citare a tuturor părților implicate.

Din punctul de vedere al CNCD și al legislației în vigoare, faptele de discriminare, hărțuire, atingere adusă demnității se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 30.000 lei, dacă discriminarea vizează o persoană fizică.

Respectiv cu amendă de la 2.000 lei la 100.000 lei, dacă discriminarea vizează un grup de persoane sau o comunitate", a transmis secretarul de stat CNCD Cristian Jura, conform Fanatik

Ce a declarat Dorinel Munteanu 

"Sunt foarte dezamăgit de această înfrângere, au fost 2-3 greșeli personale ale băieților mei și Rapid a marcat. Aceste două ocazii au făcut diferența.

Repriza a doua am arătat mai multă calitate, dar nu am reușit să fim consecvenți. Cine a spus de teamă? Înseamnă că Relu Stoian... nu cred că a fost vorba de teamă.

E cel mai frumos să joci în fața unui stadion plin. Cine știe... play-off-ul s-a depărtat tot mai mult. Ce să facă Stoian? Ce putea să facă la acel gol? Nici la primul, nici la al doilea.

Repriza a doua am avut... ne trebuia mai multă inspirație. Astăzi, unii jucători m-au dezamăgit total. E clar că rezultatul e negativ, vedem ce mai putem scoate din aceste ultime șase meciuri.

Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni.

Nu toți, câțiva au fost mai bronzați puțin. Încă o dată, ce poți să întrebi când jucătorii au dezamăgit total?”, a spus Dorinel Munteanu la final. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel