Echipa nationala Columbienii nu l-au uitat pe Hagi, după ce Ianis le-a dat gol. "Călăul de la CM 1994"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Presa din Columbia nu l-a uitat pe Gheorghe Hagi, omul care le-a dat un gol spectaculos la Campionatul Mondial din 1994, după ce Ianis a înscris în meciul amical de pe Civitas Metropolitano, de la Madrid. 



România a pierdut meciul amical contra Columbiei, scor 3-2, însă finalul a fost încins. Tricolorii au marcat de două ori în ultimele 10 minute şi le-au dat emoţii columbienilor care au condus, la un moment dat, cu 3-0. 

"Ce părea a fi o victorie calmă și confortabilă a luat o altă turnură pe final, din cauza greșelilor individuale, de care au profitat rivalii. Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, călăul Columbiei la Cupa Mondială din SUA 94, i-a furat mingea lui Jefferson Lerma și l-a învins pe Vargas.

Nesiguranța din defensiva Columbiei a creat pericol, iar în minutul 3 de prelungiri, o pasă a lui Dennis Man l-a găsit pe Florin Tănase, care a pivotat și a a tras, șutul a fost deviat de Arias și l-a învins pe Vargas. N-a fost timp pentru mai mult la Madrid.

85 de minute de superioritate, dar un momente de incertitudine și nesiguranță la final. Rămânem neînvinși de 21 de meciuri. Să ne gândim la Copa America, în care vom întâlni la debut Paraguay, pe 24 iunie, dar și la amicalul cu SUA, de pe 8 iunie.", a scris Diario AS Colombia.

Ultimul meci în care România a fost învinsă a fost în noiembrie 2022, cu Slovenia, 1-2, tot în meci amical. 

Cel mai bun jucător al României, un fundaş 

Fundaşul dreapta al tricolorilor, Andrei Raţiu, legitimat la Rayo Vallecano, a fost considerat de columbieni drept cel mai bun jucător al naţionalei României. 

"În ciuda avantajului de pe tabelă, a fost o primă repriză dificilă pentru Luis Diaz, care a fost marcat excelent de Andrei Rațiu. Rațiu a fost cel mai bun jucător al naționalei României", a scris Diario As Colombia.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel