Superliga Romaniei Confruntarea FC Hermannstadt – FC Botoșani. Moldovenii luptă în deplasare pentru a se salva de la retrogradare

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul sibian se poate lăuda cu titlul de lider în play-out, în acest moment, la egalitate cu Oțelul Galați și UTA Arad. Aceștia primesc oaspeții de la Botoșani, echipă aflată pe penultima poziție, direct retrogradabilă.



Meci important pe Municipalul de la Sibiu

Prima partidă din cea de-a cincea etapă a play-out-ului se va desfășura la Sibiu, meci care debutează la ora 17:30. Liderul din play-out FC Hermannstadt îi șteaptă pe jucătorii de la FC Botoșani, care se află pe penultima treaptă a clasamentului, o poziție extrem de neplăcută pentru echipă - loc direct retrogradabil în Liga secundă.

Cu toate că meciul pare unul facil pentru sibieni date fiind diferențele dintre cele două formații, și echipa lui Marius Măldărășanu are destule probleme, aflându-se în stare de insolvență și neavând, totodată, drept de joc în Europa.

Ultimele două confruntări s-au terminat cu o remiză și o înfrângere pentru cei de la Botoșani, respectiv 2-2 în luna septembrie, pe terenul propriu al moldovenilor, ardelenii ieșind victorioși la ei acasă, în luna ianuarie, scor 2-0.

Echipe de start

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț – Balaure, Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica – Paraschiv, G. Iancu. Rezerve: Muțiu, I. Pop – Medina, Antoche, D. Iancu, Nerguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca.

Antrenor: Marius Măldărășanu.

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Dican, Petro, Florescu – Mitrov, Ferreira, E. Lopez. Rezerve: Kukic – Celea, Șeroni, Gligor, David, Filip, Kaprof, Fulop, Mailat, Ofosu, Margiotta.

Antrenor: Bogdan Andone.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel