Superliga Romaniei Constantin Gâlcă nu acceptă ordine din partea nimănui: „Deciziile îmi aparțin! Sunt clar?”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că el va fi antrenorul de facto al echipei, fiind dispus la consultații din partea patronului clubului oltean.



Obiective mari la Universitatea Craiova

Gâlcă a delcarat că obiectivul său pe termen scurt este ca formația olteană să ocupe locul secund la finalul actualei ediții a Superligii, iar pentru anul viitor, ținta este câștigarea titlului de campioană.

„Sunt foarte bucuros că am semnat cu Universitatea Craiova. Ce pot să promit din partea mea și din partea staffului este că pe termen scurt trebuie să avem rezultate, trebuie să terminăm pe locul doi. E mult de muncă, echipa trebuie să aibă o atitudine bună în teren pentru a atrage suporterii în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei.

O prioritate a noastră este de a scoate maximum din fiecare meci, pentru că numai așa putem spera la locul doi. De aceea am venit, pentru a prinde locul doi. Va fi o dezamăgire foarte mare pentru toți să nu prindem un loc de cupe europene. știu că este foarte greu”, a declarat Gâlcă.

Gâlcă este antrenor, nu patronul

Întrebat dacă va accepta ca patronul echipei să se implice în alcătuirea echipei oltene, Gâlcă a declarat: „Să fiu clar, eu ascult, dar deciziile îmi aparțin. Sunt clar, nu?”

Referitor la următorul meci din play-off-ul Superligii, când craiovenii întâlnesc covăsnenii de la Sepsi OSK, Gâlcă a spus că speră să găsească modalitatea de a contracara jocul destul de agresiv al adversarei.

„Cunosc jucătorii foarte bine, problema e cu accidentările, sper să găsim soluții pentru că pentru noi asta e important. Eu aștept un joc bun al echipei, cu atitudine bună și mulți suporteri, pentru că avem nevoie de ei. Cu siguranță nu va fi un meci ușor, pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult, face pressing avansat, să vedem cum putem să contracarăm aceste situații.

Eu îmi doresc să câștigăm și să avem în continuare șanse pentru locul doi, pentru că asta este cel mai important pentru club. Suntem în postura de a fi acolo, de a termina pe locul doi, dar pentru asta trebuie să scoatem maximum din fiecare meci. Va trebui să câștigăm în fiecare meci. Pentru noi cel mai importante sunt punctele în acest moment, să câștigăm toate cele trei puncte la fiecare meci. Eu voi da totul pentru a obține acest loc doi”, a afirmat noul antrenor al oltenilor, potrivit Agerpres.

Tehnicianul Costel Gâlcă a fost numit, miercuri, în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal Universitatea Craiova, cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului viitor al Superligii.

Gâlcă devine astfel cel de-al cincilea antrenor al echipei Universitatea Craiova în actualul sezon al Superligii, după Eugen Neagoe, Laurențiu Reghecampf, Corneliu Papură și Ivaylo Petev, fără a-l lua în considerare pe interimarul Dragoș Bon.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel