Superliga Romaniei Continuă demisiile la Rapid! Daniel Niculae, următorul giuleștean care părăsește clubul

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

După șirul neîncetat de eșecuri al clubului giuleștean, președintele Daniel Niculae s-ar fi hotărât să părăsească echipa alb-vișinie.

 Rapidul nu se grăbește să înregistreze victorii în play-off

Formațiile Rapid București și Universitatea Craiova s-au întâlnit într-o partidă din cadrul celei de-a șaptea etape a play-off-ului SuperLigii României. Oltenii au reușit să înscrie golul învingător în ultimul meci al partidei, meci încheiat cu scorul de 1-2, în detrimentul gazdelor. 

După acest rezultat, Rapid rămâne pe locul 5, penultima poziție din play-off, cu 29 de puncte. Giuleștenii nu pot pune capăt șirului de eșecuri din cadrul play-off-ului, după cele șase meciuri încheiate cu înfrângere și doar un rezultat de egalitate. Pe de altă parte, Universitatea Craiova se situează cu un loc în fața alb-vișiniilor, cu 35 de puncte, ea înregistrând trei înfrângeri și două victorii, din totalul de cinci partide disputate.

Daniel Niculae părăsește clubul giuleștean

Daniel Niculae și-ar fi dat demisia din funcția de președinte al clubului din Giulești: „Daniel Niculae a hotărât ca în această vară să plece de la Rapid, să își dea demisia. Nu știu dacă va fi întors sau nu va fi întors. A luat o decizie dură, tranșantă, cu câteva zile înaintea meciului cu Craiova.

După eșecul din Giulești se pare că decizia lui este definitivă. Daniel Niculae va pleca din postul de președinte al Rapidului, dar la vară. Nu vrea să tulbure apele, să adâncească și mai mult criza. 

Nu vrea să tulbure apele acum, dar la finalul sezonului, Daniel Niculae este istorie la Rapid. Este, în primul rând, decizia lui. Nu știu dacă domnul Șucu și domnul Angelescu vor încerca să îl întoarcă.

Dar Daniel Niculae a luat decizia, le-a spus și prietenilor apropiați, iar din vară nu va mai fi la Rapid. S-a plâns celor din jur că nu mai simte susținere din partea acționarilor.

Vom vedea ce se va întâmpla, mai sunt încă trei săptămâni, oamenii se mai răzgândesc. Dar acum asta este informația. Daniel Niculae se va despărți de Rapid și va pleca pe un alt drum. Vedem zilele următoare”, a spus Horia Ivanovici, la Fanatik Superliga.

CITEȘTE ȘI Rapid București pierde dramatic cu Universitatea Craiova, scor 1-2, după un meci cu numeroase accidentări

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel