Superliga Romaniei Contractul lui Dorinel Munteanu cu Oţelul expiră la finalul sezonului. Întrebarea săptămânii: mai stă antrenorul la Galaţi?

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Oţelul Galaţi a învins FC U Craiova cu 2-1 în etapa a doua a playout-ului, însă declaraţiile lui Dorinel Munteanu de la finalul meciului le dau frisoane fanilor oţelari. 



Contractul antrenorului cu Oţelul Galaţi expiră la finalul sezonului, iar acesta dă de înţeles că ar putea antrena altă echipă în sezonul viitor. Mai mult decât atât, Dorinel Munteanu a recunoscut că a purtat deja discuţii în acest sens cu Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, însă nu a ajuns la un consens pentru moment. Antrenorul gălăţenilor a spus, însă, că este sută la sută concentrat pe munca de la Oţelul până în vară. 

"N-a fost concretă nicio discuție cu Adrian Mititelu, dar eu mai am contract până în vară cu Oțelul Galați. Sunt în obiectiv, vreau să rămână echipa în Superliga, iar de la vară vom vedea ce se întâmplă", a declarat Dorinel Munteanu la finalul partidei cu FC U Craiova.

Întrebat dacă lasă, totuşi, uşa deschisă negocierilor cu FC U Craiova, Dorinel Munteanu a replicat scurt. 

"Eu v-am spus ce se întâmplă cu mine. Vom vedea ce se întâmplă. Mai sunt câteva luni foarte grele pentru noi, nu numai sportiv, ci și financiar. Ne chinuim să plătim jucătorii. Vom vedea.

La Oțelul am început munca de jos. Am preluat echipa din Liga 3. În doi ani și ceva am promovat în Liga 1. Ambițiile mele sunt foarte mari și îmi doresc ca situația financiară de la club să se liniștească, să se îmbunătățească pentru a pretinde la mai mult", a mai declarat acesta. 

Dorinel Munteanu nu a oferit un răspuns clar în sensul rămânerii la Galaţi nici dacă echipa s-ar califica în cupele europene. 

"Eu cred că am fost foarte clar în ce am declarat. Mi se termină contractul la vară și după aia mai discutăm, mai vedem ce se întâmplă. Eu vreau să îmi ating obiectivul, să aducem glorie sportului gălățean", a concluzionat "Munti". 

Oţelul Galaţi a învins FC U Craiova prin golurile marcate de Juri Cisotti şi Cisse. Pentru olteni a marcat Juan Bauza. La scorul de 1-0, gălăţenii au ratat şi o lovitură de la 11 metri. În urma acestui rezultat, gălăţenii au urcat pe locul 9 în clasament (n.r. al treilea din playout) şi sunt la doar 2 puncte de liderul U Cluj. 

Oltenii lui Adrian Mititelu au coborât în clasament, pe locul 14, loc de baraj. Însă, dacă echipa nu se redresează, atunci retrogradarea ar putea deveni realitate pentru elevii lui Nicolo Napoli. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?