Tenis Cornea pierde în decisiv finala de la Napoli. Penultimul și ultimul act, desfășurate în aceeași zi

Data actualizării: | Data publicării:

Tenismenul român Victor Cornea, alături de partenerul său francez Theo Arribage, a pierdut finala de dublu din cadrul turneului de tip Challenger de la Napoli. Aceștia au fost învinși de perechea americană Guido Andreozzi/Miguel-Angel Reyes Varela în trei seturi.



Perechea româno-franceză Victor Cornea/Theo Arribage a fost învinsă de cuplul Guido Andreozzi (Argentina)/Miguel-Angel Reyes Varela (Mexic), în trei seturi, scor 6-4 1-6 10-7, sâmbătă seara, în finala probei de dublu din cadrul turneului Challenger de la Napoli (Italia), dotat cu premii totale de 148.625 de euro.

Cornea și partenerul său s-au înclinat după o oră și 24 de minute.

Faza semifinalelor s-a desfășurat în aceeași zi, sâmbătă, în urma cărora Cornea și Arribage i-au învins pe favoriții numărul doi, Romain Arneodo (Monaco)/Sam Weissborn (Austria), cu 6-4, 6-4, după o oră și 22 de minute.

Aceasta a fost a doua finală consecutivă pentru Cornea și Arribage, după ce sâmbăta trecută au câștigat titlul la turneul challenger de la Murcia (Spania).

Cuplul româno-francez s-a ales cu un cec de 4.870 de euro și 75 de puncte ATP la dublu, scrie Agerpres.

Andreea Bălan, alături de Cornea în Italia

Victor Cornea și Andreea Bălan formează un cuplu din anul 2023, aceasta însoțindu-l de multe ori în țările în care acesta evoluează. Cântăreața împărtășește des cu fanii întâmplări din cadrul turneelor, dar și momente în care îl susține din tribune pe iubitul său tenismen.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?