UEFA Europa League Corvinul Hunedoara începe cantonamentul dinaintea meciurilor de Europa League. Şase jucători au rămas în afara lotului

Data publicării:
Captură de ecran/ Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara
Captură de ecran/ Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Elevii lui Florin Maxim au plecat în Slovenia pentru cantonamentul de vară dinaintea meciurilor din preliminariile Europa League. Corvinul Hunedoara va disputa mai multe partide amicale în cantonament, cu adversari tari, NK Celje (campioana Sloveniei), FK Sarajevo (locul 4 în prima ligă din Bosnia-Herţegovina) şi, posibil, cu FK Borac Banja Luka, campioana Bosniei.

”Sunt adversari puternici, care vor juca și ei în Europa, un prilej perfect pentru noi să vedem unde ne situăm și ce mai trebuie să facem ca să ajungem cât mai pregătiți la ora meciurilor din preliminariile Europa League și cel din Supercupă”, a explicat Florin Maxim, conform Liga2.ro

Şase jucători au rămas în afara lotului 

Până acum, Corvinul Hunedoara a făcut 10 transferuri. Au venit la echipă Alexandru Gîrbiţă, Ion Cărăruş, Sergiu Buş, Roger Junior, Desley Ubbing, Florin Iacob, Goodnews Ibuchi Chukwu, Odejobi Toheeb Babatunde, Otega Jimmy King şi Taiye Abolaji Rasaq. 

Dintre ultimii 4, doar King şi Goodnews, atacanţi de profil, fac deplasarea în Slovenia. Roger şi Ubbink vor veni direct în cantonament. 

Darius Roman, portar în vârstă de 18 ani, şi Adrian Nicolae, fundaş de 20 de ani, au rămas la Hunedoara. 

”Și-au dorit să joace mai mult și atunci nu aș vrea să-i blochez. Am nevoie de jucătorii conectați 100 la sută, indiferent că joacă 90 de minute plus prelungiri sau 5 minute pe final. Le mulțumim pentru ceea ce au făcut pentru noi și le dorim multă bafta în carieră”, a explicat Florin Maxim. 

De asemenea, Florin Maxim a decis să îi lase acasă şi pe Sebastian Ion, mijlocaş de 18 ani, care va susţine Bacalaureatul, dar şi pe fundaşul Yanis Răducanu. 

Apoi, Maxim a oferit o explicație și pentru excluderea din ”garnitura” pentru Rogla a lui Odejobi Toheeb Babatunde și Taiye Abolaji Rasaq.

”Le-am lăsat un program de pregătire separat, rămân jucătorii noștri și-i vom reinclude în lot la revenirea acasă. Pe King și Goodnews i-am luat cu noi pentru că atacanții intră mai ușor în schemele echipei”, a transmis antrenorul Corvinului despre doi dintre cei patru nigerieni aduşi în această vară. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel