UEFA Europa League Corvinul Hunedoara şi-a aflat adversara din primul tur Europa League. Este o echipă din Ungaria

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Corvinul Hunedoara a aflat contra cui va debuta în preliminariile Europa League. Adversara câştigătoarea Cupei României din ultimul sezon va fi Paksi, câştigătoarea Cupei Ungariei. În finală, cei de la Paksi au câştigat cu 2-0, după prelungiri, contra celor de la Ferencvaros. 

Cei de la Paksi au terminat campionatul maghiar pe locul al doilea, la 16 puncte în spatele campioanei Ferencvaros. Au marcat de 51 de ori în ultimul sezon şi au primit 42 de goluri, reuşind 17 victorii, 7 egaluri şi 9 înfrângeri. 

"Vom înfrunta PAKSI FC din Ungaria, în primul tur preliminar al UEFA Europa League! Primul joc se va disputa pe 11 iulie, în ţara vecină, în vreme ce returul va fi la #Sibiu, pe 18 iulie! Orele de disputare ale partidelor vor fi comunicate în scurt timp.Hai, Corvinu!", au scris cei de la Corvinul Hunedoara pe Facebook. 

Elevii lui Florin Maxim au plecat în Slovenia pentru cantonamentul de vară dinaintea meciurilor din preliminariile Europa League. 

Corvinul Hunedoara va disputa mai multe partide amicale în cantonament, cu adversari tari, NK Celje (campioana Sloveniei), FK Sarajevo (locul 4 în prima ligă din Bosnia-Herţegovina) şi, posibil, cu FK Borac Banja Luka, campioana Bosniei.

”Sunt adversari puternici, care vor juca și ei în Europa, un prilej perfect pentru noi să vedem unde ne situăm și ce mai trebuie să facem ca să ajungem cât mai pregătiți la ora meciurilor din preliminariile Europa League și cel din Supercupă”, a explicat Florin Maxim, conform Liga2.ro. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel