Tenis Coșmarul pare că nu se sfârșește pentru Dominic Thiem! Acesta a făcut un nou anunț despre accidentarea la încheietura mâinii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Tenismenul austriac Dominic Thiem, fost număr 3 mondial și campionul US Open 2020, a anunțat miercuri că are din nou dureri la încheietura mâinii drepte, la care a fost operat în anul 2021. Jucătorul încearcă să își revină la forma care l-a consacrat, după accidentarea care i-a dat bătăi de cap o perioadă lungă.



O posibilă accidentare din nou, la încheietura mâinii

Tenismenul austriac Dominic Thiem, la un moment dat numărul 3 mondial, a anunțat miercuri că simte din nou dureri la încheietura mâinii drepte, la care a fost operat în urmă cu trei ani.

Dominic Thiem a postat un mesaj pe Instagram, prin care anunță ultimele detalii despre felul în care se simte și totodată, pentru a pune capăt zvonurilor care au apărut despre el în ultimele zile, potrivit Agerpres.

„După cum știți, după Australian Open, am început să mă antrenez din nou alături de tatăl meu. Așa cum am făcut când eram tânăr, noi am pus multă intensitate (la antrenamente - n. r.), cu lovituri numeroase, petrecând multe ore pe teren. Din păcate, cu puțin înainte de turneul challenger la care am participat în Ungaria, încheietura mea a început să-mi facă din nou probleme. O senzație ciudată a revenit și s-a transformat în durere în ultimele săptămâni. De atunci, a apărut o inflamație ușoară. și de aceea am decis să mă retrag de la turneul challenger de la Napoli de săptămâna aceasta”, a declarat jucătorul în vârstă de 30 de ani.

Thiem rămâne, totuși, optimist și speră că va putea participa săptămâna viitoare la turneul din orașul portughez Estoril.

„Am scăzut puțin ritmul și volumul antrenamentelor. Sunt șanse mari să revin. Să joc acolo (la Estoril - n. r.) este unul dintre obiectivele mele”, a adăugat austriacul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominic Thiem (@domithiem)


Austriacul, aflat pe locul 90 ATP, a fost învins în această lună de un compatriot aflat pe locul 219 ATP, Lukas Neumayer în al doilea tur al turneului Challenger de la Zadar, din Croația.

Thiem a reușit să pună capăt dominației lui Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic în turneele de Grand Slam, câștigând US Open 2020, dar o accidentare la încheietura mâinii din anul următor l-a scos din circuit pentru mai multe luni, în timp ce o serie de alte probleme fizice l-au făcut să retrogradeze până pe locul 352 în clasamentul ATP. Acesta încearcă de foarte mult timp să revină la forma care l-a consacrat.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel