Echipa nationala Cosmin Contra, după calificarea României în optimile EURO 2024: „Vom avea posibilitatea de a ajunge în sferturile de finală”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul selecționer al echipei naționale a ținut să îi felicite pe „tricolori” pentru reușita de miercuri seară, cu Slovacia, spunând ce șanse are România în fazele următoare ale competiției.Echipa națională a României a reușit calificarea în optimile de finală la EURO 2024, după o remiză cu selecționata Slovaciei, scor 1-1, miercuri seară, pe Deutsche Bank Park din Frankfurt.

Fostul selecționer al formației „tricolore” i-a felicitat pe jucătorii naționalei care au reușit calificarea în faza următoare a competiției, sperând ca aceștia să înregistreze, în continuare, calificarea în faza sferturilor de finală, care ar reprezenta o premieră pentru România.

Cosmin Contra: „Sunt fericit, sunt mândru pentru această calificare”

„Sunt fericit, sunt mândru pentru această calificare, cred că așa sunt milioane de români. Fericit că, după foarte mult timp, echipa națională trece de faza grupelor și ajungem în optimi.

Dacă avem puțin noroc și întâlnim în Slovenia, poate vom avea posibilitatea de a ajunge pentru prima oară în istorie în sferturile de finală. Mi-a plăcut echipa, în general, nu am doar un jucător care mi-a plăcut. Am fost organizați foarte bine în cele trei meciuri. Per ansamblu, ca echipă, cred că am arătat foarte bine. Nu pot să zic doar un jucător anume, fiecare jucător și-a adus aportul.

(Florin) Niță, Ianis (Hagi), la faza de la penalty, (Nicolae) Stanciu și Dennis Man și-au făcut apariția cu Ucraina... Dar echipa a fost cea mai importantă”, a spus Cosmin Contra, la gsp.ro

Grupa E

1. România (4-3), 4 puncte (calificată în optimile de finală)

2. Belgia (2-1), 4 puncte (calificată în optimile de finală)

3. Slovacia (3-3), 4 puncte (calificată în optimile de finală)

4. Ucraina (2-4), 4 puncte (eliminată)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel