Fotbal international Cosmin Contra i-a impresionat pe arabi şi rămâne încă un sezon la Damac

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cosmin Contra va fi antrenorul celor de la Damac FC şi în sezonul viitor. 



"Acum doar ce-am terminat un campionat foarte complicat în Arabia Saudită, mi-am îndeplinit obiectivul cu foarte mult timp înainte, ceva probleme la echipă. Am înnoit încă un an contractul. Acum am nevoie de odihnă, am nevoie să-mi recuperez energiile pentru următorul campionat care va fi mult mai dificil. Mă odihnesc, simplul fapt că stau aici acasă și fac lucruri care mă relaxează îmi e de folos.

Eu cred că mi-am câștigat dreptul ăsta. Negocierile sunt complicate cu cei de acolo. Am câștigat dreptul de a mai continua încă un an, am făcut minuni, la un moment dat eram pe locul cinci. Am terminat un pic în genunchi campionatul, dar numai eu știu ce dificultăți am avut. 

Îmi recuperez cât mai bine forțele și să încerc să fac încă o minune la echipa la care sunt. Dacă timpul îmi va permite, voi merge în Germania pentru a vedea un meci al echipei naționale, să văd cum stau cu timpul”, a spus Cosmin Contra într-o intervenție în emisiunea Emoții Europene.

Contra a încheiat campionatul pe locul 10, departe de locurile retrogradabile, iar parcursul echipei i-a convins pe şeici să îi ofere un nou contract.

Cosmin Contra este la Damac din martie 2023. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?