Superliga Romaniei Cosmin Matei, de acord cu Simona Halep: „Este cel mai greu lucru prin care poate trece un sportiv!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul de la Sfântu Gheorghe s-a întors pe teren, după ce a fost testat pozitiv la un control antidoping realizat în luna februarie.



Supliment pe bază de cofeină, sursa de contaminare

Cosmin Matei, în vâstă de 32 de ani, a fost depistat pozitiv la un control antidoping realizat după meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova, scor 1-3, duel care s-a desfășurat pe 4 februarie. Fotbalistul a revenit pe teren la meciul de miercuri seară, 24 aprilie, dintre Sepsi și FCSB, din etapa a 6-a a play-off-ului SuperLigii.

El a dezvăluit care a fost sursa contaminării, spunând că aceasta provine dintr-un pre-workout, respectiv un supliment pe bază de cofeină care se consumă înaintea antrenamentului.

Matei: „Nici acum nu îmi vine să cred că am avut acest ghinion!”

Fotbalistul român a spus că momentele de cumpănă prin care a trecut în ultimele două luni, au reprezentat cele mai dificile impedimente cu care se poate confrunta un sportiv. Asemenea Simonei Halep, el a fost depistat pozitiv la un control antidoping, după ce o băutură a fost contaminată:

„Am stat șapte săptămâni, mai am de tras puțin. A fost și este în continuare o perioadă grea pentru mine și familia mea. Am intrat într-o situație fără voia mea, este greu. Este o procedură în desfășurare. Am colaborat cu cei de la ANAD.

Sper să se termine această perioadă grea cu bine... Este cel mai greu lucru prin care poate trece un sportiv! Nu mi-a venit să cred... Am aflat oricum la 10 zile după... Nici acum nu îmi vine să cred că am avut acest ghinion. A fost de la un pre-workout”, a declarat Cosmin Matei, la flash-interviu.

CITEȘTE ȘI Laszlo Dioszegi, după remiza Sepsi - FCSB: „N-am intrat în play-off doar ca să ne plimbăm!

Aceleași concluzii oferea și tenismena despre coșmarul prin care trece un atlet, odată ce este acuzat pe nedrept: „S-a stins ceva în mine, nu vedeam lumina de la capătul tunelului. A fost foarte dureros”, spunea Halep, în urmă cu o lună.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel