Stiri Cosmin Matei, depistat pozitiv. Primele reacţii din partea jucătorului şi celor de la Sepsi OSK

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cosmin Matei, fotbalistul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, ar fi fost depistat pozitiv la o substanţă interzisă. 



Se pare că ar fi vorba de un medicament luat în urma unei răceli pe care a avut-o fotbalistul, medicament care conţine substanţe interzise. Surse din Agenţia Naţională Anti Drog arată că Matei a fost depistat pozitiv la 5-metilhexan-2-amină, produs considerat "stimulent pe termen scurt" şi trecut pe lista interzisă. 

”Am primit și noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Așteptăm însă și rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanțe interzise cu voia lui. N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanțe interzise. Știu că Matei a fost răcit o perioadă. Nu știu exact ce a luat. Dar vă sugerez să așteptăm ancheta pentru a vedea concluziile clare. Ați văzut și la Halep ce s-a întâmplat. Dacă se va confirma însă că Matei e vinovat, vom lua măsurile necesare”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit celor de la sportpesurse.ro

Cosmin Matei a jucat 31 de meciuri în actualul sezon pentru Sepsi Sf. Gheorghe, totalizând 7 goluri şi 6 pase decisive. Mijlocaşul a mai evoluat, de-a lungul carierei, la Farul, FCSB, Astra, Dinamo, Atromitos, Genglerbirligi, Astra şi Viitorul. 

”Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu știu ce să spun. Și nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înțelegeți! E o anchetă în desfășurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt. 

Și de unde a apărut această substanță. Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele”, a spus Cosmin Matei. 

Am încercat să luăm legătura cu şefa ANAD, Gabriela Andreiaşu, pentru a obţine un punct de vedere legat de acest caz, însă nu ne-a răspuns la telefon. Vom reveni ulterior cu punctul de vedere al instituţiei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?