Superliga Romaniei Costel Gâlcă trebuie să găsească rapid soluții. Accidentare serioasă, la lotul Universității Craiova

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Pare că noul antrenor al echipei oltene are de rezolvat probleme serioase încă de la începutul colaborării cu formația Universității Craiova.



Alex Mitriță, din nou accidentat

Alexandru Mitriță suferă de aceeași accidentare la gleznă, cea din meciul sfertului de finală al Cupei României, partidă pierdută în fața celor de la Oțelul Galați, scor 0-1.

Mijlocașul de 29 de ani a ratat primul antrenament al Universității Craiova, condus de Costel Gâlcă, din cauza recidivei accidentării la gleznă.

Fotbalistul, care este cel mai important jucător al echipei Craiovei în acest sezon, a plecat deja la București pentru investigații și va rata, cel mai probabil, următoarele două meciuri, respectiv partida împotriva celor de la Sepsi OSK, de duminică, meci programat la ora 19:00, dar și cea cu CFR Cluj, programată pentru joi, 25 aprilie, potrivit Fanatik.

Costel Gâlcă are obiective mari

Noul antrenor al oltenilor a declarat că obiectivul său pe termen scurt este ca formația din Bănie să ocupe locul secund la finalul actualei ediții a Superligii, iar pentru anul viitor, ținta este câștigarea titlului de campioană.

„Sunt foarte bucuros că am semnat cu Universitatea Craiova. Ce pot să promit din partea mea și din partea staffului este că pe termen scurt trebuie să avem rezultate, trebuie să terminăm pe locul doi. E mult de muncă, echipa trebuie să aibă o atitudine bună în teren pentru a atrage suporterii în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei.

O prioritate a noastră este de a scoate maximum din fiecare meci, pentru că numai așa putem spera la locul doi. De aceea am venit, pentru a prinde locul doi. Va fi o dezamăgire foarte mare pentru toți să nu prindem un loc de cupe europene. știu că este foarte greu”, a declarat Gâlcă.

Întrebat dacă va accepta ca patronul echipei să se implice în alcătuirea echipei oltene, Gâlcă a declarat: „Să fiu clar, eu ascult, dar deciziile îmi aparțin. Sunt clar, nu?”


Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel