Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea victorii pe linie cu Craiova. "Trebuie să fim pragmatici cu CFR Cluj"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Universitatea Craiova şi CFR Cluj se înfruntă în etapa a şasea din playoff. În tur, oltenii s-au impus în Gruia, scor 2-1, în faţa formaţiei antrenate atunci de Adrian Mutu. 



"Ne aşteaptă un meci foarte greu, CFR are un lot cu experienţă, cu calitate. Noi trebuie să ştim să gestionăm fiecare moment, fiecare situaţie şi să fim perfecţi în apărare, pentru că este foarte important. Trebuie să ştim în fiecare moment când trebuie să mergem la presing, când trebuie să închidem spaţiile, pentru că au jucători cu calităţi individuale foarte bune. Mă interesează rezultatul, trebuie să avem victorii pe linie pentru că depinde de noi să prindem locul doi. Trebuie să fim pragmatici, în fiecare moment să ştim cum trebuie să jucăm, când să verticalizăm şi mă interesează ca absolut toate acţiunile să le finalizăm, pentru că este foarte important", a declarat Costel Gâlcă la conferinţa de presă dinaintea partidei. 

Universitatea Craiova este pe locul 2 în Liga 1, însă CFR îi suflă în ceafă pentru locul care garantează prezenţa în preliminariile cupelor europene fără disputarea unui meci de baraj. 

"Atmosfera la echipă este bună, băieţii s-au relaxat un pic după ultimul meci, dar nu trebuie să se relaxeze deloc de acum încolo, trebuie să fim concentraţi. Pentru ceea ce am făcut la Sepsi ne-a felicitat toată lumea, dar acum e alt meci, mult mai greu. Nu îmi este teamă de o relaxare a lor, pentru că nu am făcut nimic, am câştigat un singur meci", a adăugat acesta.

Gâlcă e convins că CFR Cluj vrea revanşa 

"Eu ştiu că fotbaliştii de calitate sunt orgolioşi şi sunt convins că cei de la CFR Cluj vor aborda altfel meciul cu noi, în altă manieră. De aceea va fi un meci foarte greu pentru noi, dar sperăm că la sfârşit să câştigăm cele trei puncte. Eu mă aştept din partea echipei mele la o atitudine foarte bună, la un joc bun, care să aducă cele trei puncte şi să creeze o emulaţie în rândul suporterilor, pentru că o merită. Domnul Rotaru a demonstrat că îşi doreşte acest loc doi şi m-a numit imediat antrenor, iar eu mi-am asumat acest loc doi, pentru că puteam să spun că nu cunosc jucătorii. Eu am spus asta pentru ca presiunea să nu mai fie pe jucători şi să facă exact ceea ce le spun eu, şi să fim cât mai constanţi în jocuri", a mai spus antrenorul echipei Universitatea Craiova, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel