Superliga Romaniei „Costel trebuie să își tragă semnalele de alarmă”. Ce l-a nemulțumit pe Mihai Rotaru, la meciul cu Sepsi OSK

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Universitatea Craiova a învins echipa celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, în deplasare, scor 3-1, într-o partidă din a cincea etapă a play-off-ului SuperLigii. Cu toate acestea, Mihai Rotaru a avut câteva declarații de oferit despre noul antrenor al oltenilor, Costel Gâlcă.



Rotaru : „Îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri!”

Universitatea Craiova a ajuns pe locul secund în clasament, cu 34 de puncte, după ce a învins Sepsi OSK, în deplasare. Covăsnenii se află pe locul 6, cu 27 de puncte. Scorul final, 3-1, nu a reflectat întreaga desfășurare a meciului, existând multe ocazii de ambele părți, în special pentru craioveni.

Despre prima prestație a Universității Craiova, sub conducerea lui Gâlcă, a vorbit patronul Mihai Rotaru, care și-a arătat mulțumirea față de nivelul ridicat de joc arătat de olteni, dar nu s-a abținut în a spune ceea ce nu i-a plăcut. 

Rotaru și-ar fi dorit ca echipa din Bănie sa să marcheze mai mult, mai ales că numărul ocaziilor la poarta adversă a fost extrem de mare.

„Echipa a arătat bine, au fost mult mai compacți și chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Chiar aici Costel ar trebuie să tragă un semnal de alarmă, pentru că nu este normal să marcăm doar trei goluri la câte ocazii am avut.

Sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine. Pe termen scurt să câștigăm, pe termen lung să redevenim o echipă la care să ne uităm cu plăcere...

(n.r. - despre Maldonado) Exceptând primele două meciuri în care venise nepregătit, după a devenit ușor, ușor, unul dintre cei mai buni oameni ai noștri. Mi se pare un transfer reușit. Eram convins că o să fie ceea ce ne trebuie...

(n.r. - dacă a avut emoții pentru debutul lui Gâlcă) Bineînțeles, cum să nu ai emoții?! Dacă nu ai emoții, înseamnă că ai o problemă.”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Prima Sport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?