Superliga Romaniei Costin Amzăr, de la Dinamo, îl face praf pe arbitrul Horaţiu Feşnic. "Să nu mai vină, ne arbitrăm singuri"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Petrolul Ploieşti, pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală. Golul "Lupilor Galbeni" a venit în prelungirile partidei, din penalty, după ce arbitrul Horaţiu Feşnic şi arbitrii din camera VAR au analizat faza timp de aproape 10 minute. Costin Amzăr l-ar fi tras în careu pe Alexandru Musi. 



La finalul meciului, fundaşul "câinilor" a răbufnit şi l-a criticat dur pe Horaţiu Feşnic, Acesta spune că arbitrul "a fost penibil" şi că ar fi mai bine "să ne lase să ne arbitrăm singuri"

"Nu a fost penalty niciodată. Am făcut un meci bun. Am dominat de la un cap la altul. În această seară chiar vreau să vorbesc despre arbitraj.

A fost penibil. La mine a stat la o fază să analizeze 8-10 minute. După s-a dus la VAR, să ne lase mai bine să ne arbitrăm noi singuri și el să nu mai vină la meci.

A venit mingea din centrare. A căzut în fața lui Musi, eram în spatele lui. Când a căzut mingea eram cu mâinile pe lângă el. Aveam mâinile puse pe el, a vrut să tragă la poartă și s-a lăsat pe spate, eu nu l-am tras absolut deloc.

A fost o presiune. Fără oamenii noștri în tribune a fost un meci mai greu pentru noi. N-am avut fanii alături.

Mai sunt meciuri. Suntem apropiați unii de ceilalți. Mergem numai la victorie. Nu s-a vorbit nimic. Avem o zi liberă. O să le discutăm la antrenamente”, a declarat Amzăr după Dinamo – Petrolul 1-1. 

Alexandru Musi îl contrazice pe fundaşul lui Dinamo 

După meci, Alexandru Musi a explicat faza pentru care Horațiu Feșnic a acordat lovitură de la 11 metri. El susține că nu a simulat la faza penalty-ului, când a fost faultat de Amzăr în careu. „Din fața porții, vă dați seama că vreau să dau gol! Am simțit că m-a tras... m-am dezechilibrat și am căzut! [..] Am vrut s-o bag în poartă și m-a dezechilibrat, eu zic c-a fost penalty clar.”, a declarat Musi. 

Mai mult decât atât, fotbalistul a spus că jocul celor de la Dinamo a arătat bine în această seară, el și coechipierii săi fiind fericiți după ce au câștigat un punct în urma meciului, în ultimele minute ale partidei:

„Pasează bine, au jucători de calitate, dar mă bucur că am scos un punct.”, a mai declarat jucătorul de 19 ani.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?