Liga Campionilor Courtois şi-a revenit după accidentare, dar nu va fi titular încă la Real Madrid. "Planul nu se schimbă"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Carlo Ancelotti a anunţat că Andriy Lunin va fi în continuare portarul titular al lui Real Madrid, în ciuda faptului că belgianul Thibault Courtois a revenit după accidentarea la genunchi. 



”Lunin va juca, dacă nu mă răzgândesc în seara asta. Da, va juca Lunin. Planul cu un jucător care se întoarce după o accidentare atât de gravă nu se schimbă din cauza unei situații.

Thibaut a jucat pentru că a fost foarte bine, dar acum va trebui să-și ia timp pentru a ajunge la cea mai bună versiune a lui. Planul nu s-a schimbat din cauza importanței jocului. Thibaut a făcut un joc solid, dar trebuie să ajungă la cel mai bun nivel al lui. 

Trebuie să respectăm adversara pentru că s-a descurcat foarte bine tot timpul și mai bine decât noi în prima manșă.

Suntem foarte încântați pentru că ar putea fi o altă noapte magică pentru noi, dar nu aș zice că e optimism. E foar conștientizarea dificultăților de a câștiga acest meci. Un meci cu intensitate, cu ritm este cel mai bun pentru noi... Evaluând prima manșă, la nivel defensiv am fi putut face mult mai mult", a declarat Ancelotti pentru ziarul madrilen AS. 

Real Madrid o înfruntă pe Bayern Munchen în returul semifinalelor Ligii Campionilor. La Munchen, în tur, scorul a fost 2-2. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?