Superliga Romaniei Cristi Borcea: După meciul tur cu Csikszereda, m-am plimbat o oră în jurul terenului şi vorbeam singur

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristi Borcea, fostul acţionar principal al lui Dinamo, spune că după victoria "câinilor" în turul barajului de promovare/menţinere în Liga 1, s-a plimbat o oră în jurul terenului, uluit de ceea ce se întâmplase. 



"Nu aţi văzut ce bucurie e că scăpăm de baraj? După meciul cu Miercurea Ciuc, m-am dus şi m-am plimbat o oră pe teren, şi vorbeam singur. După ce am văzut bucuria. Cum am ajuns aşa? La Dinamo? Una dintre marile dureri ale vieţii mele este că nu pot să îl scot din casă pe nea Cornel, care m-a învăţat să mă îmbrac, să fac tot. În 1996, am câştigat un joc şi m-am dus la echipă să îi felicit, să le zic vreo 2 cuvinte. Eram pe locul 5-6. M-a făcut zob Cornel Dinu. La Dinamo se vorbeşte numai când e pe locul 1. La locul 2 e deja eşec, supărare. 

Eu nu pot să fac o previziune. Eu spun ce am vorbit cu cei de la Dinamo. Am înţeles că eu nu sunt de nivelul lor. Eu am spus ce e cel mai important pentru Dinamo. Dacă ei cred că pot să mai reziste cu Dinamo şi la anul, să se bată iar în playout, se înşală amarnic. Sunt foarte mulţi dinamovişti la capătul răbdării", a declarat Cristi Borcea la Fanatik. 

Dinamo Bucureşti a învins Csikszereda Miercurea Ciuc cu 2-0 în turul barajului de promovare/menţinere în Liga 1, în faţa a peste 30.000 de suporteri, pe Arena Naţională, şi merge ca favorită la returul care se dispută luni, 27 mai. 

Pentru Dinamo, este al treilea baraj consecutiv la care participă. 

Kopic va decide ce face după meciul cu Csikszereda 

”Știu că au fost lucruri bune și rele, dar mai avem un meci până la final, apoi putem analiza totul. Toate echipele pot produce surprize dacă nu ești pregătit. Csikszereda are ceva calitate, de aceea trebuie să fim atenți, nu au nimic de pierdut, vor da efort maxim pentru a ne surprinde și nu este ceva ciudat în fotbal.

Orice echipp caută oportunitatea dacă adversarul nu este 100% pregătit. Dennis Politic a fost foarte bun în ultimul meci, a avut momente bune, dar nu a fost în cea mai bună formă după accidentare, am avut răbdare, am așteptat să își revină, e în formă bună, aștept să fie un jucător important pentru noi în manșa retur”, a mai spus Zeljko Kopic.

După manșa retur vom discuta despre viitor, despre tot, dar ne concentrăm doar pe meciul cu Csikszereda.

Orice club trebuie să se adapteze, orice club are stadionul sau, trebuie să ne descurcăm indiferent de stadionul pe care jucăm, trebuie să fim la un nivel ridicat”, a spus Zeljko Kopic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?