Fotbal Cristi Chivu îi spune adio lui Inter Milano, după 6 ani la echipele de juniori

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristian Chivu a plecat la Inter Milano după şase ani petrecuţi pe banca echipelor de juniori ale clubului şi e pregătit să îşi înceapă cariera la seniori.



"Am început cu (echipa) Under-14, cei din 2005 (...). Aş spune că aici se încheie parcursul meu la Inter. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au permis să fac acest lucru şi celor trei grupuri fantastice de băieţi cu care am avut norocul să lucrez. Gata, acum mergem înainte, a spus Chivu după ce echipa pe care o pregătea, Inter Primavera, a pierdut în semifinalele campionatului Italiei.

Chivu a jucat pentru Inter între 2007 şi 2014, câştigând tripla campionat, Cupa Italiei, Liga Campionilor în 2010, sub comanda lui Jose Mourinho. În 2018, fostul fundaş al naţionalei României a revenit ca antrenor la club, pregătind pe rând echipele U14, U17, U18, U19.

În privinţa viitorului său, Chivu nu a oferit prea multe detalii: Ideile nu lipsesc şi nici oportunităţile. Acum voi lua câteva zile de pauză, au fost şase ani fantastici, în care am pus suflet şi toate cunoştinţele pe care le aveam. Am încercat să transmit ceva şi în acelaşi timp am învăţat multe de la aceşti băieţi minunaţi, a mai spus Chivu, citat de portalul FC Inter News, conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?