Superliga Romaniei Cristi Manea, anunţ după cantonamentul cu Rapid. "O să jucăm în stil scoţian"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Rapid a încheiat cantonamentul de vară şi se pregăteşte de debutul în noul sezon de Liga 1. Primul meci va fi cu UTA Arad, în deplasare. Cristi Manea spune că echipa antrenată de Neil Lennon va juca "în stil scoţian". 

”Ce chin? Nu, a fost super-frumos. E o bucurie să fiu la Rapid, sunt bucuros și pentru că m-au primit foarte bine colegii, sper să facem o treabă bună în campionat.

Mie îmi place foarte mult (n.r. - Neil Lennon). Este total diferit față de ce am avut până acum. O să jucăm în stil scoțian. Am spus așa, pentru că Mister vine de acolo. Cum m-a primit?  M-a luat direct, va fi un joc mai agresiv, va fi alt stil, asta e clar", a declarat Cristi Manea la revenirea Rapidului în ţară. 

De ce a semnat Cristi Manea cu Rapid 

”Am rămas surprins când am văzut ce este acolo. Este calitate foarte bună, avem un lot foarte bun. Da, am încercat un sistem cu mine fundaș central, apoi un sistem cu trei fundași, dar vom vedea.

Am ales Rapid, pentru că mi-a plăcut proiectul și pentru că eu cred în el.

M-au convins domnul Șucu, domnul Moldovan, directorul sportiv, și suporterii m-au convins. În primul rând sfanii. Am spus când eram și la Cluj că a fost cea mai frumoasă atmosferă din România”, a mai spus Manea.

Viorel Moldovan mai vrea transferuri 

Până acum, Rapid i-a transferat pe Cristi Manea, Timotej Jambor, Filip Blazek, dar şi pe Luka Gojkovic. Viorel Moldovan anunţă însă că vor mai fi făcute câteva transferuri, pentru a acoperi toate posturile deficitare. Acesta a comentat şi ţintarul Ligii 1. Rapid debutează în noul sezon în deplasare cu UTA Arad. 

"Începem în forţă. Avem un program greu, dar până la urmă de asta ne pregătim. Aşteptăm competiţia cu nerăbdare, indiferent de numele adversarului. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. 

Nu am avut preferinţe, până la urmă acesta a fost ţintarul pentru noi. De asta suntem în stagiul de pregătire, pentru a ne pregăti cât mai bine şi a începe în forţă. Plouă aici în cantonament, sper să fie belşug pentru Rapid în noul sezon. Cantonamentul decurge bine, procesul e normal. Avem şi un meci amical contra unei echipe din Polonia, un adversar puternic. 

Totul a fost perfect până în momentul de faţă, implicarea este totală din punct de vedere al jucătorilor, se pregătesc foarte bine. Metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil, se lucrează intens şi sper să arătăm cât mai bine la începutul sezonului, dar şi pe parcursul campionatului. 

Per total, de transferuri sunt mulţumit. Mai avem de acoperit două-trei posturi, ca să ne putem închide din acest punct de vedere. Suntem în discuţii cu anumite elemente pentru a le aduce şi a completa lotul, ca să avem o echipă cât mai competitivă", a declarat Viorel Moldovan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?