Superliga Romaniei Cristi Săpunaru, după prima victorie din play-off: „Să câștigi un derby este o plăcere!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Căpitanul giuleștenilor a recunoscut că victoria obținută în ultimul meci din sezon nu înseamnă foarte mult, după rezultatele neașteptat de slabe din cadrul play-off-ului.



Sigura victorie din play-off, obținută în ultimul meci

Rapid București a obținut singura victorie din play-off-ul SuperLigii, în ultimul meci programat, în fața actualei campioane a României la fotbal, FCSB, scor 2-0. Giuleștenii nu mai înregistraseră niciun succes în partidele din play-off, încheind sezonul actual pe locul 6, cu 32 de puncte.

Cristi Săpunaru recunoaște satisfacția resimtiță după victoria dintr-un derby, dar nu poate trece cu vederea seria neagră de rezultate a rapidiștilor din acest play-off: „Întotdeauna să câștigi un derby este o plăcere, dar după ceea ce s-a întâmplat în play-off nu putem să fim fericiți. Sperăm să începem anul viitor mult mai bine decât l-am terminat anul acesta. Nu știu ce s-a întâmplat, nu am nicio explicație, sincer îmi pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat în acest play-off.

Eram singura echipă care puteam să dăm bătăi de cap celor de la FCSB, după părerea mea. S-a pierdut tot, s-a pierdut Europa, dar terminăm cu o victorie și sperăm că anul viitor să fie unul total diferit. Certuri în vestiar nu au fost, am mai spus, dacă luați primele două jocuri din play-off, am avut atâtea ocazii încât trebuia să câștigăm meciurile cu 4-0, dar nu am reușit să marcăm.”, a spus Săpunaru.

Cristi Săpunaru: „Suntem o echipă!”

Căpitanul formației giuleștene a ținut să amintească rolul tuturor membilor echipei în atingerea obiectivelor colective ale clubului: „Nu dau vina pe atacanți, cum nici ei n-au dat vina pe fundași atunci când încasam goluri, suntem o echipă. După care a venit așa o prăbușire a echipei și nu s-a mai ieșit din gaura asta neagră. Sper să nu mai facem data viitoare la fel.

Fanii au toate motivele să fie supărați. Din fericire, am putut să le oferim o victorie în ultimul meci al sezonului și sperăm că anul viitor să fie mult mai fericiți decât au fost anul acesta”, a mai spus Săpunaru, după meci.

În ceea ce privește noua colaborare cu Neil Lennon în funcția de antrenor principal, Săpunaru a afirmat că rezultatele sezonului viitor vor arăta dacă opțiunea nord-irlandezului ca tehnician a fost sau nu potrivită.

„Nu știu nimic despre Neil Lennon, doar ce am citit în ziare. Nu știu dacă e o alegere bună sau rea, vom ști doar în secunda în care vom începe să câștigăm meciuri sau să pierdem. Sperăm să avem o colaborare foarte bună și să ajutăm Rapidul împreună, pentru că Rapid primează până la urmă”, a mai spus Săpunaru, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?