Superliga Romaniei Cristi Săpunaru recunoaște nivelul scăzut arătat în play-off, dar este conștient de forța Rapidului: „Avem o echipă valoroasă!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Căpitanul giuleștenilor a declarat că el și coechipierii săi nu se ridică la nivelul așteptat, dar crede că Rapidul poate câștiga derby-ul în fața celor de la FCSB.



Căpitanul lui Rapid crede în puterile echipei din Giulești

Fotbalistul echipei FC Rapid, Cristian Săpunaru, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că formația sa este într-o situație grea în care nu știe cum a ajuns, dar a subliniat că cel mai bun mod de a o gestiona este cu obținerea unei victorii în derby-ul cu FCSB.

„Noi venim după patru înfrângeri, ei după patru victorii, dar e un derby și trebuie să îl jucăm pentru suporteri. Grea nu a fost doar săptămâna asta, ci toate cele patru săptămâni, pentru că nu ne ridicăm la nivelul la care trebuie. Asta pentru că eu consider că avem o echipă valoroasă. Eu n-am pierdut în viața mea trei meciuri la rând acasă, e prima oară când mi se întâmplă. Pentru mine Giuleștiul era o fortăreață, dar în perioada asta s-a transformat într-un teren al adversarilor. E un moment greu pentru toată lumea, și în galerie s-a întâmplat ce s-a întâmplat... Dar împreună trebuie să știm să gestionăm.

Nu știu ce s-a întâmplat, cum s-a ajuns în situația asta, dar trebuie să o gestionăm cumva, iar cel mai bun mod ar fi cu o victorie în derby...Trebuie să încercăm să câștigăm ca să ne revenim, e un lucru important pentru toată suflarea rapidistă!”, a afirmat căpitanul formației giuleștene.

Săpunaru își motivează colegii: „Trebuie să fim răi!”

În opinia sa, Rapid București se poate gândi în continuare la ocuparea locului 2 în clasament, chiar dacă acum formația ocupă locul 5 din 6. „Atât timp cât suntem la trei puncte de locul 2 și mai sunt 6 etape de jucat, eu zic că ne mai gândim la locul 2 pentru că se poate recupera. Dar trebuie să ne revenim un pic. Să fim mai răi, mai încrezători în forțele noastre, să redevenim echipa care am fost până acum. Și acum FCSB e cu o mână pe trofeu. Sunt 13 puncte diferență și mai sunt șase etape. Dacă pierd titlul... e vina lor. Matematic se mai poate, dar fotbalistic e cam greu!”, a precizat Săpunaru.

Antrenorul Cristiano Bergodi, al cărui contract cu FC Rapid a fost reziliat marți după înfrângerea cu Sepsi OSK, nu și-a luat rămas bun de la jucători. „Nu a venit să-și ia la revedere de la băieți, doar mi-a trimis mie un mesaj. I-am trimis și eu unul din partea mea și a colegilor pentru că îmi e o persoană dragă cu care am lucrat de patru ori până acum și m-a ajutat în carieră. Presupun că nu a vrut să vină din motive personale, nu pentru că ar fi supărat pe cineva. Ne-am luat rămas bun, eu îi doresc tot binele din lume și, de ce nu, să mai revină cândva în fotbalul românesc sau la Rapid, dacă se poate”, a mai menționat Cristian Săpunaru, citat de Agerpres.

FCSB va întâlni Rapid București, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va avea loc pe Arena Națională, partidă din cadrul celei de-a cincea etape a play-off-ului SuperLigii.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel