Superliga Romaniei Cristian Chira, mijlocaşul Unirii Dej, aproape să semneze cu Oţelul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi se pregăteşte intens de noul sezon şi încearcă întărirea lotului. 



După ce a oficializat transferul lui Iustin Popescu, informaţie pe care aţi putut să o citiţi în premieră pe DC Sport, Oţelul Galaţi este aproape să îl semneze şi pe Cristian Chira, mijlocaşul celor de la Unirea Dej. 

Acesta a fost prezent la reunirea lotului condus de Dorinel Munteanu, astfel că oficializarea transferului său ar putea fi o chestiune de ore. 

Cristian Chira are 22 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central şi a evoluat în 18 partide pentru Unirea Dej în sezonul 2023/2024 al ligii secunde şi a marcat 3 goluri. Cota sa actuală de piaţă este de 175.000 euro. 

Chira a fost împrumutat la Unirea Dej de către CFR Cluj, acolo unde evoluase pentru echipa U19. 

Tot de la Unirea Dej a venit la Oţelul şi atacantul Alexandru Pop, unul dintre cei mai buni oameni ai echipei lui Dorinel Munteanu în sezonul recent încheiat. 

Iustin Popescu a semnat cu Oţelul Galaţi 

"Portarul Iustin Alin Popescu, care și-a încheiat relațiile contractuale cu gruparea de Liga 2 Chindia Târgoviște, a semnat pe doi ani cu SC Oțelul Galați. Iustin se află deja la Galați, sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu, și va merge de duminică, alături de lotul roș-alb-albastru, în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Iustin Alin Popescu, 1.88 metri, 30 de ani, vine de la Chindia Târgoviște, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși goalkeeperi ai stagiunii de Liga 2 recent încheiate. Născut la Craiova, Popescu este un produs al Școlii de Fotbal Gheorghe Popescu. Ulterior, el a îmbrăcat și tricoul echipelor Poiana Câmpina, Dinamo București, CS Berceni, Petrolul Ploiești, Unirea Târlungeni, CS Mioveni și Concordia Chiajna.

Convocat la începutul carierei la naționala Under 17 a României, noul portar roș-alb-albastru a apărat în stagiunea 2023-2024 buturile Chindiei Târgoviște în 16 jocuri oficiale (11 în campionat, 5 în Cupa României), în opt dintre acestea reușind să nu primească gol. El a semnat cu SC Oțelul Galați un contract valabil până la data de 30 iunie 2026", transmit cei de la Oţelul Galaţi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?