Superliga Romaniei Cristian Daminuţă intervine în scandalul dintre Rapid şi Alexandru Albu. "Fii bărbat şi recunoaşte"/ Fotbalistul spune că pozele din club sunt vechi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Alexandru Albu şi Andrei Borza au fost fotografiaţi într-un club după ce FC Rapid a pierdut la Iaşi, scor 1-3, şi a înregistrat prima înfrângere din 2024, după cinci victorii consecutive. 



Daniel Niculae, preşedintele celor de la FC Rapid, a anunţat, duminică, că cei doi fotbalişti vor fi excluşi din lot pentru o perioadă nedeterminată, pentru că au încălcat regulamentul de ordine interioară al clubului, echipa fiind în cantonament. 

"Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară!

Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus Daniel Niculae. 

Cristian Daminuţă îl "trage de urechi" pe Albu. "Fii bărbat şi recunoaşte. L-ai mai tras şi pe copilul ăla după tine"

Cristian Daminuţă, fost jucător la Poli Timişoara, Dinamo şi Inter Milano, a reacţionat în acest scandal după ce Alexandru Albu a spus că pozele erau vechi. 

”Tăcerea-i că mierea! Fii, bă, bărbat şi recunoaşte! Decât să te scalzi în penibil! Aşa ai considerat tu, ca după meci să mergi în club că oricum după terminarea meciului din cauza adrenalinei nu poţi să dormi toată noaptea, aşa că mai bine te “refaci” la Fratelli…

L-ai mai tras şi pe copilul ăla după tine, în ideea în care voi aveţi şansă să faceţi istorie la Rapid şi vă înecaţi ca blonzii la mal… Cine-i om noaptea să fie şi ziua! Sper să fie o lecţie pentru voi şi să nu se mai repete! Succes!”, a transmis Cristian Daminuţă, conform Realitatea Sportivă

Alexandru Albu s-a apărat şi spune că fotografiile cu el în club sunt de săptămânile trecute. 

"Acum am aterizat și am primit imaginile, nu am fost nicăieri. Nu am ieșit nicăieri. Posibil să fie din altă zi când am avut liber și am ieșit afară și multă lume vrea să ne facă rău", au fost cuvintele luI Alexandru Albu, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Albu este apărat de agentul său, care însă contrazice teoria că nu a fost în club  

"Referitor la Alex Albu:

Nu înțeleg de ce această discuție are loc în spațiul public. Știm că problemele interne se rezolvă în familie și că astfel de situații sunt dezbătute mai întâi în cadrul intern, nu în media. Până în acest moment, nicio persoană din conducerea clubului nu a luat legătura cu Alex sau cu noi pentru a obține un punct de vedere. În semn de respect față de club și suporteri, nu vom emite declarații publice și așteptăm o discuție directă cu clubul", a scris Mihai Stan, impresarul lui Alexandru Albu, pe Facebook. 

În plus, spune acesta, Albu era în timpul liber după meci. Numai că această declaraţie contrazice chiar spusele fotbalistului. 

"Fotbalistul Alexandru Albu se afla în programul liber după un meci al echipei sale, 1-3 cu Politehnica Iași. Tinerii, după cum se știe, se distrează. Nu a fost sub influența băuturilor alcoolice, nu s-a încăierat cu nimeni, n-a adus prejudicii imaginii clubului. Într-adevăr rezultatul doare, dar fotbaliștii vin după zile de concentrare și de presiune.

Să nu credem că toți colegii erau în pijamale, au băut lăptic și au tras perdeaua să se facă întuneric să nu-i trezească lumina dimineața. Să fim serioși și să acceptam asta", a mai scris Mihai Stan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?