Superliga Romaniei Cristiano Bergodi a explicat lipsa a trei jucători, înainte de intrarea pe teren împotriva celor de la Sepsi OSK

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul Rapidului a oferit explicații privind câteva absențe importante din lotul echipei, înaintea partidei cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe, de luni seară.



Nicio victorie în play-off, pentru Rapid

După înfrângerile suferite în play-off, pare că oficialii clubului giuleștean au făcut front comun pentru a stabili ce jucători continuă să joace la Rapid.

Dan Șucu a declarat că există „prea mulți băieți de treabă la clubul ăsta”, după ce formația vișinie a suferit o nouă întrângere, cea în fața celor de la CFR Cluj. Astfel, trei jucători din lotul pregătit pentru meciul cu Sepsi au dispărut: atât Alexandru Albu, cât și Damjan Djokovic și Jayson Papeau.

Cristiano Bergodi a declarat că decizia pentru meciul de luni seară a fost luată alături de conducători, fiind întrebat care au fost motivele pentru absența celor trei fotbaliști.

Decizie luată prin consens

„E frumos că suporterii au scris acele mesaje (n.r. - pe banca de rezervă), despre ei nu se poate spune nimic negativ și noi să-i facem fericiți. E un meci important, după acele înfrângeri.

(n.r. - Albu și Djokovic nu sunt în lot) Nu că sunt vinovați acești doi jucători. Ok, s-au luat decizii împreună cu clubul, dar nu sunt ei singurii vinovați pentru meciul cu CFR. La pauză am schimbat trei jucători. La acel meci trebuiau schimbați toți, inclusiv antrenorul, după prima repriză cu CFR. Am luat niște decizii, că așa a trebuit să facem.

Am schimbat ceva și în primul 11 și așa e corect, că am lot competitiv și le pot da șanse și celor care stau în spate și sper că vor arăta că fac parte dintr-un lot valoros. A fost o decizie luată cu patronul și tot clubul. A fost o decizie luată împreună, ați înțeles?”, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit orangesport.ro.

Echipele de start 

Rapid București: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă, Hromada – Krasnoqo, Hasani, Petrila – Rrahmani.

Rezerve: Drăghia – Bădescu, Dr. Grigore, Braun, I. Cristea, Cepoi, G. Gheorghe, Emmers, Cîrjan, El-Sawy, Bamgboye, Burmaz.

Antrenor: Cristiano Bergodi.

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – N. Păun – K. Varga, Kallaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko.

Rezerve: D. Moldovan, Gedo – Ștefănescu, Oteliță, Aganovic, Batzula, R. Varga, Debeljuh.

Antrenor: Bernd Storck.

Arbitru: Florin Andrei 

Asistenți: Mircea Grigoriu, Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Iulian Dima; Asistent VAR: Florian Vișan

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel