Handbal CS Dinamo se întăreşte, după aducerea noului antrenor. Au transferat un inter dreapta din Serbia

Data publicării:
Imagine de JeppeSmedNielsen de la Pixabay
Imagine de JeppeSmedNielsen de la Pixabay

Un internaţional sârb a semnat cu CS Dinamo Bucureşti. Internaţionalul sârb Darko Djukic a semnat pentru echipa masculină de handbal CS Dinamo Bucureşti, a anunţat, luni, campioana României pe pagina sa de Facebook.

Interul dreapta Darko Djukic (29 de ani) a semnat pe un an cu campioana României. Jucător de mână stângă, Djukic vine de la RK Vardar Skopje (Macedonia de Nord), unde a evoluat în ultimele trei sezoane.

"Sunt foarte bucuros să mă alătur unuia dintre cele mai importante proiecte din handbalul european. Îi cunosc pe mulţi dintre viitorii meu colegi, sunt jucători valoroşi şi sunt convins că împreună vom avea rezultate bune. Sper să avem satisfacţia de a juca în EHF Champions League şi să aducem la Bucureşti alte echipe mari din Europa. Abia aştept să joc în faţa fanilor dinamovişti, care sunt renumiţi pentru modul cum susţin echipa", a declarat Djukic.

Darko Djukic are la activ nu mai puţin de şapte sezoane jucate în EHF Champions League: cu Metalurg Skopje (2014-2015), Beşiktaş Istanbul (2015-2016), Industria Kielce (2016-2018), HC Meşkov Brest (2018-2020), Vardar (2021-2022). Cele mai multe goluri într-un sezon de (85 de reuşite) le-a marcat în 2014-2015, la Beşiktaş.

Djukic a mai jucat la Sporting Lisabona în sezonul 2020-2021, fiind pe teren la ambele meciuri jucate cu Dinamo Bucureşti, în Grupa B din EHF European League (la ambele partide a marcat câte 3 goluri). La naţionala Serbiei are 118 goluri în 49 de selecţii.

Totodată, Dinamo s-a despărţit de centrul sârb Lazar Kukic.

Dinamo i-a mai transferat pentru noul sezon pe interul dreapta muntenegrean Branko Vujovic (TVS Hannover Burgdorf), pe interul stânga brazilian Haniel Langaro (FC Barcelona) şi pe portarul Ionuţ Iancu (CSA Steaua).

Au mai plecat portarul iranianului Saeid Heidarirad şi interul dreapta Javier Humet, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel