Superliga Romaniei CS Mioveni - FC Botoșani, în meciul retur al barajului pentru un loc în SuperLiga

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cele două formații se întâlnesc vineri, de la ora 20:00, în cadrul returului barajului de menținere/promovare în SuperLiga. Prima partidă dintre cele două a fost câștigată de reprezentanta primului eșalon, scor 1-0.



Bogdan Andone, înainte de meciul retur: „Nu mă interesează cum vom evolua”

Antrenorul celor de la FC Botoșani dorește ca elevii săi să câștige și meciul de retur împotriva argeșenilor de la CS Mioveni, neținând cont de modul în care aceștia evoluează sau de scorul final al partidei.

„Este ultimul joc al sezonului. Cred că în ianuarie ne doream să fim în această situație. Am fi fost bucuroși și mulțumiți dacă știam că vom juca meci decisiv.

Acum, va fi un joc important, așa cum au fost toate, trebuie să îl abordăm concentrați, cu atenție, iar la final să fim câștigători, să continuăm în Liga 1.

E important pentru jucători, au văzut în tur cum arată Mioveni, caracteristicile adversarilor, dar depinde de noi cum vom fi la ora meciului, trebuie să avem concentrare, determinare, dorință! Acestea sunt elementele care vor face diferențele. Va trebui să profităm de experiență, pe care o avem ca jucători de Liga 1, și să gestionăm bine jocul, să continuăm în prima ligă.”, a spus Andone.

Suporterii botoșăneni trebuie să creadă în fotbaliștii echipei

„Fanii trebuie să aibă încredere în noi, băieții au dat tot ce au putut în tur, când au marcat pe final. Dacă reușeam să marcăm mai repede, cu siguranță ar fi decurs diferit jocul.

Mă interesează să continuăm în Liga 1, nu mă interesează scorul sau cum vom evolua. Știm echipa din Mioveni, jucătorii, pe mulți îi cunosc de la Liga 2, așa că știu caracteristicile fiecăruia.

Fotbalul e fotbal, dar sper să nu fie o surpriză neplăcută pentru noi ziua de vineri. Sper să facem un meci bun, să rămânem în Liga 1", a mai declarat Bogdan Andone, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului de retur.

Meciul de retur al barajului dintre CS Mioveni și FC Botoșani are loc vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc, din Mioveni.

În meciul tur, FC Botoșani s-a impus cu 1-0, singurul gol al partidei fiind înscris de către Aldair, abia în prelungirile meciului (min. 90+3). 

În celălalt meci de baraj, Dinamo înfruntă Csikszereda Miercurea Ciuc. În tur, dinamoviștii s-au impus cu scorul de 2-0. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?