Fotbal CSA Steaua devine Steaua București? Mesajul transmis de Ministerul Apărării Naționale

Data publicării:
Facebook Steaua București
Facebook Steaua București

Ministerul Apărării Naționale a transmis o solicitare către Federația Română de Fotbal pentru schimbarea denumirii echipei din „CSA Steaua” în „Steaua București”, începând cu sezonul 2024-2025.



Suporterii steliști luptă pentru denumirea de „Steaua București”

AS47, un grup al suporterilor clubului CSA Steaua, după cum se regăsește în descrierea paginii oficiale, „Asociația Steliștilor 1947 este o asociație non-profit care dă o voce puternică tuturor celor pentru care STEAUA înseamnă o parte din viață”, a solicitat Ministerului Apărării Naționale schimbarea numelui formației din cea de-a doua divizie, CSA Steaua, din sezonul viitor. MApN le-a transmis suporterilor că a trimis o solicitare către Federația Română de Fotbal pentru schimbarea denumirii echipei din „CSA Steaua” în „Steaua București”, începând cu sezonul 2024-2025.

„În legătură cu solicitarea dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că a fost trimisă o solicitare Federației Române de Fotbal pentru ca echipa de fotbal să evolueze, din ediția viitoare de campionat, sub numele de Steaua București.

În final, ținem să vă precizăm că am fost și suntem preocupați în permanență de protejarea identității Clubului Sportiv 'Steaua' și a mărcii 'Steaua București', atât în instanță, cât și în comunicările și postările realizate de canalele oficiale ale Clubului”, scrie în răspunsul MApN, trimis către AS47.

„Mulțumim, încă o dată, suporterilor de la FC Fcsb, care subliniază mereu public, ca și în instanțe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem.

Gata doar cu 'CSA'! Puteți să ne spuneți doar 'Steaua București', așa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact așa cum este înscrisă la FRF

#înGhenceadoarSteaua #CeiCareNUauTrădat #spiritdeluptă #aicieSteaua #vremSteauaînA”, a transmis AS47.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?