Handbal CSM București, egalitate cu HC Dunărea Brăila, în meciul de acasă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CSM București și HC Dunărea Brăila au terminat la egalitate în meciul de pe teren propriu al bucureștencelor, ieri, 28 martie, în etapa a 20-a a Ligii Naționale.



A condus, dar nu s-a impus

CSM București a terminat la egalitate partida împotriva HC Dunărea Brăila, 35-35 (19-15), joi, în Sala Apollo din Capitală, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Campioana a avut patru goluri avans la pauză (19-15), iar în min. 53 conducea la șase goluri, cu 34-28, dar a ratat victoria. Oaspetele a marcat șase goluri consecutive și astfel, Dunărea Brăila a egalat, 34-34 (min. 58). Vilde Mortensen Ingstad le-a adus din nou în avantaj pe „tigroaice”, dar Francielle Gomes da Rocha a închis tabela când mai erau 17 secunde. Neagu a ratat ultimul atac al gazdelor, scrie Agerpres.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a echipei bucureștene, cu nouă goluri, Vilde Mortensen Ingstad a înscris șapte goluri, iar Jennifer Maria Gutierrez Bermejo și Monika Kobylinska au reușit câte cinci goluri.

Handbalista Francielle Gomes da Rocha s-a remarcat de la oaspeți, cu nouă goluri, pe când Larissa Fais Munhoz Araujo a marcat alte șase goluri. Mireya Gonzalez a înregistrat cinci goluri, iar Jessica Quintino și Kristina Liscevic, câte patru goluri. Portarul Kira Trusova a avut 12 intervenții.

Clasament, handbal feminin

1. CSM București 55 puncte

2. CS Rapid București 48

3. CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 48 (cu un joc mai puțin)

4. HC Dunărea Brăila 44

5. SCM Râmnicu Vâlcea 40

6. SCM Universitatea Craiova 31
...

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel