Competitii CSM Corona Brașov a învins SC Miercurea Ciuc în finala Campionatului Național de hochei pe gheață

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CSM Corona Brașov a realizat o triplă istorică, după ce a cucerit și Cupa României, dar și competiția regională Erste Liga.



Parcurs excelent pentru brașoveni

CSM Corona Brașov a câștigat, miercuri seara, Campionatul Național de hochei pe gheață și a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României și s-a impus în competiția regională Erste Liga.

CSM Corona Brașov a învins-o în finală pe SC Miercurea Ciuc, cu 3-2 (marți, la Miercurea Ciuc) și cu 6-4 (1-1, 1-2, 4-1), miercuri seara, pe Patinoarul Olimpic din Brașov.

Echipa de sub Tâmpa a făcut o repriză a treia excelentă, întorcând scorul. Pentru Corona au înscris Daniel Koger (2 goluri), Radim Valchar, Albert Zaghidulin, Philippe Cornet și Sebastien Piche, iar golurile ciucanilor au fost semnate de Tihamer Becze, Szilard Rokaly și Balazs Szabolcs Peter.

Pentru Corona acesta este al șaselea titlu de campioană, după cele din 2014, 2017, 2019, 2021 și 2023.

Medaliile de bronz au revenit echipei ACSH Gheorgheni, care a câștigat ambele partide cu CSA Steaua București din finala mică, 7-4 pe propriul patinoar (marți) și 7-4 (3-1, 2-1, 2-2), miercuri, la Otopeni.

Pentru învingători au înscris Hunor Csaszar (3), Peter Vincze (2), Daniel Trancă și Christopher Bodo, în timp ce pentru steliști au punctat Szilard Orban, Daniil Martinov, Florin Creangă și Robert Timaru, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Competitii




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel