Homepage CSM Deva învinge United Galați la futsal. Hunedorenii rămân în lupta pentru finala Ligii 1

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana United Galați pierde în fața CSM Deva, hunedorenii reușind să rămână în lupta pentru finala Ligii 1 Futsal Fortuna.



Atmosferă de vis în sala din Deva

Sala Sporturilor din Deva a fost arhiplină la duelul dintre CSM Deva și CS United Galați, meci care a contat pentru etapa a treia a Play-Off-ului Ligii 1 Futsal Fortuna.

Gazdele de la CSM Deva, care aveau nevoie de o victorie pentru a rămâne în lupta pentru titlu, s-au impus cu scorul de 6-3 (3-1). Meciul dominat de formația hunedoreană a fost unul spectaculos, CSM Deva nelăsându-i vreo șansă campioanei United Galați, cea care a contablizat cea de-a doua înfrângere consecutivă în Play-Off-ul Ligii 1 Futsal Fortuna.

CSM Deva a început partida foarte motivată și, după doar nouă minute, conducea cu scorul de 3-0. Oaspeții, de la care a lipsit portarul Petrișor Toniță, jucător accidentat, au făcut eforturi mari de a reveni în joc, dar fără succes.

În urma acestui meci, clasamentul Ligii 1 Futsal Fortuna „s-a strâns” la vârf, moldovenii având în acest moment doar șase puncte avans față de a doua formație clasată, CFR Timișoara.

„A fost un meci așa cum ne-am dorit: spectaculos, incitant și încheiat cu victoria noastră! O victorie ce nu poate fi contestată de nimeni. Mi-au plăcut atitudinea băieților, determinarea lor, faptul că i-am ținut la respect pe campionii României. Echipa noastră este într-o formă foarte bună, iar acest rezultat ne dă speranțe la un loc în marea finală. Depindem doar de noi, mai ales că etapa viitoare vom avea meci direct, acasă, cu CFR Timișoara. Suntem la mâna noastră. Mă bucur că suporterii echipei noastre au venit din nou în număr mare la sală. Și au avut ce să vadă, un meci superb, o victorie uriașă. Acum ne pregătim pentru Final Four-ul Cupei României, care se va disputa săptămâna viitoare la Timișoara”, a declarat Dorin Popa, managerul secției de futsal din cadrul CSM Deva, conform informațiilor FRF.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Homepage




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel