Superliga Romaniei "Cu mine vorbeşti cu domnul Rotaru, Iliuţă". Mihai Rotaru şi Ilie Dumitrescu, replici în contradictoriu pe seama greutăţii lui Markovic

Data publicării:
Captură Digisport
Captură Digisport

Universitatea Craiova a remizat spectaculos, scor 3-3, cu Farul Constanţa, după ce a fost condusă cu 3-0 la Ovidiu, şi păstrează şanse mari la locul 2. După meci, însă, Mihai Rotaru, finanţatorul oltenilor, şi Ilie Dumitrescu, au avut o discuţie în contradictoriu pe seama greutăţii lui Jovan Markovic, discuţie presărată cu aroganţe şi invitaţii la "respect". 



Farul Constanţa a condus cu 3-0 pe Universitatea Craiova la Ovidiu, însă Mitriţă şi-a intrat în rol în ultimele 20 de minute şi a reuşit să întoarcă scorul. Nu Mitriţă a fost, însă, subiectul discuţiilor la Fotbal Club după meci, ci mai degrabă Jovan Markovic, despre care Ilie Dumitrescu a spus că are kilograme în plus, aspect la care ar trebui să lucreze intens. 

Mihai Rotaru i-a reproşat fostului atacant al Generaţiei de Aur că, în ciuda laudelor, nu i-a furnizat vreun contact al unei clinici care să îl ajute pe Markovic să ajungă la greutatea optimă. Ba mai mult, la un moment dat în discuţie, Mihai Rotaru i-a spus lui Ilie Dumitrescu să i se adreseze cu "domnul Rotaru", în timp ce acesta îi spunea... "Iliuţă". 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Mihai Rotaru: Eu nu am numărul lui Ilie Dumitrescu, nu mi-a recomandat mie nicio clinică niciodată.

Ilie Dumitrescu: Am înțeles că vi se spune Mike, așa mi-a spus un amic, care mi-a cerut numărul de telefon.

Mihai Rotaru: Nu vrei să vorbim la persoana a doua că nu ne cunoaștem personal.

Ilie Dumitrescu:O să-ți dau numărul de telefon...

Mihai Rotaru: O să vă dau.

Ilie Dumitrescu: O să vă dau numărul de telefon, de la clinica din Spania (n.r unde se poate slăbi), pentru că mie chiar îmi place acest copil.

Mihai Rotaru: Cu mine vorbești cu 'domnul Rotaru', nu cu 'Mike'. Iliuță, nu ai vorbit niciodată cu mine. Ai declarat de 10 ori că mi-ai dat mie numărul.

Ilie Dumitrescu: Eu am vorbit cu cineva din anturajul dumneavoastră, cu Radu, și prin el am spus că vă recomand o clinică din Spania. De altfel, am înțeles că ați spus că vreți să mă invitați la masă și să vorbim.

Mihai Rotaru: Eu stau în București și nu v-am invitat niciodată la masă.

Ilie Dumitrescu: Înseamnă că acea persoană nu este din anturajul dumneavoastră.

Mihai Rotaru: Luați numărul meu de la Radu Naum și puteți să-mi transmiteți mie mesajul.

Universitatea Craiova este acum pe locul 3 în playoff, la două puncte în spatele celor de la CFR. În ultima etapă, Craiova joacă acasă contra celor de la Sepsi, în timp ce elevii lui Dan Petrescu primesc vizita lui Farul Constanţa în Gruia. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?