Liga Campionilor "Curaj şi personalitate". Carlo Ancelotti a numit cele două lucruri de care Real Madrid are nevoie în duelul cu Manchester City din sferturile UCL

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid şi Manchester City se înfruntă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar italianul Carlo Ancelotti spune că elevii săi trebuie să dea dovadă de curaj şi personalitate, lucruri care au lipsit sezonul trecut. 



Sezonul trecut, Real Madrid şi Manchester City s-au înfruntat în semifinalele Ligii Campionilor. După 1-1 la Madrid, Manchester City a zdrobit echipa lui Ancelotti, scor 4-0, pe Ettihad Stadium. Acum, madrilenii vor să îşi ia revanşa, iar Ancelotti spune că elevii săi trebuie să fie "solizi din punct de vedere mental", dar şi să dea dovadă "de curaj şi personalitate". 

"Va fi un meci foarte atractiv pentru lumea fotbalului, cu două echipe cu o mare calitate individuală pe teren", a prezis italianul, estimând că Real este "încrezătoare" înainte de a patra confruntare în ultimele cinci sezoane împotriva campioanei Angliei.

În stagiunea trecută, fundaşul madrilen Antonio Rudiger l-a anihilat pe golgheterul lui City, Erling Haaland, în meciul tur, dar nu a fost titularizat în deruta de la Manchester.

"Meciul tur a fost un meci bun şi noi l-am împiedicat pe Haaland să primească pase. Pentru acest meci, planul este să încercăm să-i controlăm pe jucătorii periculoşi precum Phil Foden, (Kevin) De Bruyne şi, bineînţeles, Haaland", unul dintre atacanţii "cel mai greu de înfruntat", potrivit germanului.

Chiar şi cu patru jucători ameninţaţi de suspendare (Bellingham, Vinicius, Camavinga şi Tchouameni), Carlo Ancelotti a afirmat că nu pregăteşte nicio surpriză în unsprezecele de start, unde Tchouameni este aşteptat să fie titular în centrul apărării alături de Rudiger, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel