Tenis Cuvinte de laudă ale Paulei Badosa la adresa lui Halep: „Am un imens respect pentru ea!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Simona Halep a pierdut prima partidă de după revenire, cu scorul 6-1 4-6 3-6, împotriva Paulei Badosa (80 WTA), în primul tur de la Miami Open. Jucătoarea spaniolă a avut numai cuvinte de laudă despre Halep, în cadrul conferinței de presă de după meci, caracterizând-o ca o mare campioană.

 



„Ea este încă Simona, o mare campioană!”

Simona Halep a fost învinsă, marți seară, de Paula Badosa (80 WTA), cu scorul 6-1 4-6 3-6, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami. Simona a arătat un nivel bun de tenis în meciul său de revenire în circuitul profesionist, după o absență de peste un an și jumătate.

Badosa a încheiat meciul după aproape două ore de joc, susținând câteva declarații despre partidă și adversara sa de la Miami, în conferința de presă. Paula a avut doar cuvinte de laudă la adresa campioanei noastre, despre care crede că va reveni, în curând, la cel mai înalt nivel și va lupta pentru titluri importante în scurt timp.

Spaniola a fost, de asemenea, surprinsă să vadă nivelul jocului arătat de Simona, după ce nu a mai jucat o perioadă așa de lungă. „Sincer, chiar dacă Simona nu a jucat de atât de mult timp, ea este încă Simona... Este o jucătoare de elită, a câștigat multe titluri și am un imens respect pentru ea! Azi am fost destul de surprinsă de nivelul ei. Cred că va reveni în top foarte curând. Nu te poți îndoi în ceea ce privește acest tip de jucătoare. Vorbim despre o mare campioană!”, a spus jucătoarea din Spania despre Simona Halep.

Youtube video image

Paula Badosa, în propria cursă de revenire în circuit

Paula Badosa s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultimul an, iar la conferința de presă de după meci a recunoscut că și-a dorit foarte mult să evite o nouă înfrângere în fața lui Halep.

Simona este una dintre acele adversare pe care nu vrei să le înfrunți niciodată. Îi place foarte mult să joace împotriva mea și știe ce să facă. A fost un meci foarte, foarte dificil din punct de vedere mental. Când am pierdut primul set, am simțit că nu mai vreau să trec prin același lucru din nou [să piardă în fața Simonei]. Am încercat să rămân agresivă, să cred că pot întoarce meciul. Mi-am spus asta și a funcționat. Sunt fericită că am ieșit din această situație. Contează mult din punct de vedere al încrederii, după o lungă pauză din cauza accidentărilor. Este o mare victorie!”, a declarat Badosa.

Pentru Simona Halep va urma pregătirea, cel mai probabil, pe suprafața ei preferată, zgura. Aceasta și-a ales antrenorul cu care va începe colaborarea după ce va reveni în țară. Paula Badosa își continuă cursa din Florida, în turul al doilea fiind programată să joace împotriva bunei sale prietene, Aryna Sabalenka (2 WTA). Bielorusa se confruntă cu mari probleme din punct de vedere personal, după decesul partenerului său, fostul hocheist Konstantin Koltsov, dar a ales să evolueze în continuare la Miami.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?