Fotbal Cuvintele lui MM Stoica pentru Peluza Sud, după conflictele dintre suporterii CSA Steaua și FCSB

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a cucerit Supercupa României la fotbal, după ce a învins formația Corvinul Hunedoara, cu scorul de 3-0, joi seara, pe Stadionul „Steaua” din București.Tensiunile dintre CSA Steaua și FCSB, departe de rezolvare

Joi seară, pe stadionul din Ghencea, a avut loc înfruntarea din Supercupa României dintre FCSB și Corvinul Hunedoara. Campioana Superligii a trecut de campioana Cupei României, scor 3-0, dar pe stadionul „Steaua” au existat violențe între fanii CSA Steaua și FCSB, lucru despre care a scris și Mihai Stoica.

„După ce ai răgușit scandându-i numele...”

„Chiar dacă și în trecut - când eram toți împreună - am avut deseori divergențe cu cei din Peluza Sud, i-am respectat cumva. Și atunci, și după ce au ales să se separe. Până aseară. Dacă mă înjuri pe mine e oarecum logic. Mi s-a mai întâmplat și mi se va mai întâmpla, mai ales când jucăm cu rivalii.

Dacă-mi înjuri fata, poate ți se pare interesant, dar te descalifici. Grav. Dar, dacă-l înjuri pe Vlad Chiricheș, după ce ai răgușit scandându-i numele la meciul cu Ajax (și nu numai) înseamnă că mai jos nu poți ajunge. Oricât te-ai strădui.

Asta chiar nu e ultraserie”, a scris Mihai Stoica, pe contul său oficial de Facebook.


Atât pentru FCSB, cât și pentru Corvinul Hunedoara vor urma meciurile din cupele europene, ambele în deplasare, săptămâna viitoare, FCSB cu sanmarinezii de la Virtus AC, iar Corvinul cu maghiarii de la Paksi FC.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel