Fotbal Dan Alexa a semnat un contract nou, după nereușita cu CS Tunari. Obiectivele noului sezon

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul echipei CS Tunari nu a reușit să salveze formația de la retrogradarea în al treilea eșalon de fotbal, astfel că a semnat un nou contract.



CS Tunari o ia de la capăt în Liga 3

Formația CS Tunari a revenit în Liga 3 după un singur sezon petrecut la nivelul ligii secunde de fotbal. Schimbările de pe banca tehnică în cazul echipei ilfovene a demonstrat că rămânerea în a doua divizie reprezintă un obiectiv extrem de dificil, Dan Alexa nemaiputând salva formația de la retrogradare.

Cu toate acestea, se pare că oficialii celor de la Tunari doresc ca Alexa să își continue responsabilitățile de tehnician principal, chiar dacă nu a reușit să păstreze echipa în Liga 2. De asemenea, antrenorul va continua colaborarea cu Ștefan Grigorie, pe postul de antrenor secund la CS Tunari.

Promovarea, obiectivul setat al echipei

CS Tunari vizează, în mod evident, revenirea în cel de-al doilea eșalon de fotbal, atingerea noilor obiective fiind în responsabilitatea lui Alexa și Grigorie. 

Președintele clubului de fotbal a declarat că succesul poate fi obținut doar prin continuitate, dezvăluind că formația va reveni să joace pe terenul din Tunari, după ce sezonul trecut meciurile de pe teren propriu s-au jucat la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde a mai evoluat o formație din Liga 2, Progresul Spartac, și ea retrogradată în cea de-a treia divizie de fotbal.

„Oamenii importanți din sezonul trecut au primit oferte de prelungire, în timp ce la capitolul achiziții se caută variante pentru posturile deficitare. Obiectivul în noul sezon este unul clar, revenirea în Liga 2. Vom reveni și acasă, la Tunari, ceea ce este un alt argument clar legat de acest obiectiv”, a declarat președintele ilfovenilor, Florin Vlădilă, potrivit 100%sport.

Începutul pregătirilor echipei din Ilfov pentru meciurile din Liga 3 va debuta în jurul datei de 1 iulie, până atunci fiind vreme ca lucrările de la stadionul din Tunari să ia sfârșit, loc în care se va monta noul covor de gazon. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?