Fotbal Dan Nistor nu vrea să mai joace împotriva Oțelului. „La Galați, topoarele pe masă, săbiile...”

Data actualizării: | Data publicării:

Fotbalistul celor de la „U” Cluj a declarat că își dorește ca Oțelul Galați să câștige Cupa României, în fața reprezentantei diviziei secunde, Corvinul Hunedoara.



Nistor nu mai vrea să joace la Galați

Dan Nistor pare că nu a uitat partidele pierdute de către „U” Cluj în fața Oțelului Galați din luna aprilie, astfel că își dorește ca elevii lui Dorinel Munteanu să își treacă în palmares Cupa României și să evite un alt meci cu oțelarii.

„Să câștige Oțelul Cupa (n.r. - Cupa României)...mi-aș dori foarte mult pentru ei, pentru Dorinel, pentru ce a făcut acolo. Pentru că știți și dvs., dacă nu va câștiga Cupa, va trebui să mai jucăm încă un meci cu ei...mergem la Galați... la Galați știți cum e: topoarele pe masă, săbiile și așa mai departe. Sper să câștige!”, a declarat Dan Nistor, la declarațiile de după meciul de duminică seară, dintre FC Voluntari și „U” Cluj, scor 0-1.

Clujenii au jucat au fost învinși de elevii lui Dorinel Munteanu de două ori în trei zile, atât în campionatul SuperLigii, cât și în competiția dn Cupă, în luna aprilie. Aceștia aveau șansa de a accede din nou în ultimul act al Cupei României, dar au fost opriți în semifinale, scor 2-1.

CITEȘTE ȘI Ovidiu Sabău, dezamăgit de finalul semifinalei Oțelul - „U” Cluj. Dorinel Munteanu, în culmea fericirii, dar face apel la sprijin financiar

În ultimul meci disputat de „U” Cluj la Galați, din cadrul play-out-ului SuperLigii, Dan Nistor a fost faultat de către jucătorul oțelar, Samuel Teles, rămânând întins pe gazon, după o lovitură încasată în plină figură. Portughezul a văzut cartonașul galben, în urma acelui incident. Atunci, staff-ul medical a fost nevoit să vină urgent pe teren și să acționeze pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului celor de la „U” Cluj. El a părăsit suprafața de teren abia după ce hemoragia a încetat, ca mai apoi diagnosticul să redea faptul că Nistor a suferit o fractură de piramidă nazală.

Jucătorul celor de la „U” Cluj a avut nevoie de purtarea unei măști, în meciurile care au urmat, dată fiind accidentarea din meciul cu Oțelul. Dacă gălățenii nu vor câștiga finala Cupei României, clujenii ar trebui să joace un alt meci în fața celor de la Oțelul pentru atingerea obiectivelor din competițiile europene, iar Nistor pare că nu își dorește acest lucru.

Finala Cupei României va avea loc pe Stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30. În lupta pentru ridicarea cupei se vor înfrunta formațiile Corvinul Hunedoara, echipă condusă de Florin Maxim, și Oțelul Galați, în fruntea căreia se află Dorinel Munteanu.

CITEȘTE ȘI Pregătiri intense pentru finala Cupei României. Gălățenii, cursă specială spre Sibiu

„U” Cluj învinge FC Voluntari și ilfovenii părăsesc SuperLiga

În urma celor cinci partide din finalul play-out-ului SuperLigii, se cunosc cele două formații care părăsesc prima divizie de fotbal, respectiv FC Voluntari și FC U Craiova. Acestea retrogradează direct în Liga 2, pe când Dinamo București și FC Botoșani joacă meciurile de baraj cu cele două reprezentante ale diviziei secunde, CS Mioveni, respectiv Csikszereda Miercurea Ciuc.

Ilfovenii aveau nevoie de doar un punct pentru a se salva, doar că elevii lui Sabău nu au renunțat la luptă, clasându-se pe locul 4 în play-out, cu 33 de puncte. 

Echipa de fotbal FC Botoșani o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni, iar Dinamo București pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în prima manșă a barajelor pentru menținerea/promovarea în SuperLigă, conform tragerii la sorți care a avut loc, luni, la sediul Federației Române de Fotbal.

Rezultatele meciurilor de duminică seară:

- Dinamo București - UTA Arad, scor 2-0

- Politehnica Iași - Petrolul Ploiești, scor 2-0

- FC Voluntari - „U” Cluj, scor 0-1

- FC U Craiova 1948 - FC Hermanstadt, scor 1-3 

- Oțelul Galați - FC Botoșani, scor 2-0

Clasamentul play-out-ului SuperLigii:

1. UTA Arad, 37 de puncte

2. Oțelul Galați, 36 de puncte

3. FC Hermannstadt, 34 de puncte 

4. Universitatea Cluj, 33 de puncte

5. Petrolul Ploiești, 29 de puncte

6. Poli Iași, 27 de puncte

7. Dinamo București, 25 de puncte (joacă în meciurile de baraj)

8. FC Botoșani, 25 de puncte (joacă în meciurile de baraj)

9. FC Voluntari, 24 de puncte (retrogradată în Liga 2)

10. FC U Craiova, 22 de puncte (retrogradată în Liga 2)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?